"Control T"
"Control T"
DILLUNS, A LES 22.45

Elena Gadel, Anna Bertran, Marc Giró i Alba Florejachs, a "Control T"

Dilluns, 17 de juny, a les 22.45, TV3 emet el quart capítol de "Control T", un programa d'humor presentat per Thais Villas, que basa els seus continguts en internet i les noves tecnologies. Els equips estaran formats Elena Gadel, Anna Bertran, Marc Giró i Alba Florejach.

A "Control T" es jugarà a crits amb una divertida aplicació, la realitat virtual farà tenir sensacions vertiginoses als convidats i es parlarà amb una emprenedora catalana que triomfa a Austràlia.

"Control T"

Thais Villas estarà acompanyada cada setmana per quatre humoristes i famosos convidats que hauran de participar i comentar les proves que ella els anirà proposant, com per exemple: per a què serveix una aplicació de nom desconcertant? Com acabarà un vídeo de YouTube molt boig? Què ha inventat el personatge que tinguin per Skype?

Cada prova serà puntuada pel seu nebot "millennial", Oriol Artola, que valorarà els encerts i els comentaris dels convidats i, al final de cada programa, es proclamarà el guanyador del dia de "Control T".

tv3.cat

 

Anar al contingut