Dissabte, a les 9.00

El youtuber David Rees visita el programa de cuina "Manduka"

Demà, dissabte 19 d'octubre, a les 9.00, el canal Super3 emet el sisè capítol de "Manduka", en què la xef Paula Alós i el David Rees cuinaran "Chicken nuggets to go".

Als més petits els sedueix molt el "fast food" o menjar ràpid: hamburgueses, patates fregides, hot dogs, nuggets... Però no és gaire saludable. Per això en aquest programa es faran nuggets de pollastre sans, perquè seran casolans. I es faran amb un dels youtubers de més èxit del moment: el David Rees. I com que no sap gaire català, la Paula li farà una proposta: ella li ensenyarà a cuinar i a parlar català, i ell li ensenyarà a parlar anglès i a tocar l'ukelele. En aquest programa també s'aprendrà a untar mantega treta de la nevera, a pelar un fuet sec i a fer un monstre de pa de motllo.

"Manduka"

L'objectiu del programa és introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia. I per fer-ho, es plantejarà la cuina com un joc. Amb un to entretingut, l'espai trencarà el mite que diu que "amb el menjar no s'hi juga", ja que a "Manduka" tothom hi jugarà molt.

Al capdavant de la cuina de "Manduka" hi ha la jove xef Paula Alós. Aquesta mataronina, que cuina des que tenia 8 anys, es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Junior". Al seu costat hi ha el Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, situat sota la casa de la Paula i on ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d'animacions en 3D i amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

La base de "Manduka" serà l'entreteniment i la diversió, però sense deixar de banda els continguts més didàctics relacionats amb l'ús d'una gran varietat d'ingredients saludables i amb consells i trucs sorprenents. Les receptes que la Paula prepara al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Seran propostes molt saludables, amb una gran presència de fruites i verdures i una àmplia varietat de proteïnes, que deixaran de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

Al començament del programa, la Paula dona la possibilitat al convidat d'escollir entre diferents davantals per cuinar. Cada davantal té una frase i un color diferent. Algunes de les frases que apareixen als davantals són: "Keep Calm & Manduka", "Ningú manduka com tu", "Manduka mode on", "Territori Manduka" o "Manduka fina". Per als fans de "Manduka" se n'han posat a la venda diferents models a "La botiga de TV3 i Catalunya Ràdio".

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa ha estat creada per Marc Parrot i la interpreta la Paula.

El programa s'emet els dissabtes, a les 9.00, al canal Super3.

super3.cat
facebook.com/clubsuper3