Dijous, a les 21.55

"El xou de Torra", a "Polònia"

Demà dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", on es descobrirà el secret més ben guardat de Carles Puigdemont (Queco Novell). Ha arribat el moment de confessar a Quim Torra (Ivan Labanda) que els seus deu mesos de govern han estat un artifici: "El xou de Torra".

La declaració d'algun dels membres de la Guàrdia Civil ha deixat bocabadats els professionals del món del teatre, per la seva gran qualitat interpretativa. Alguns assistiran al Suprem, a la cacera de futures promeses.

Després de la incorporació d'Elisenda Alamany (Lara Díaz) a Esquerra Republicana, Ernest Maragall (Queco Novell) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) li ensenyaran que la feina al partit consisteix, bàsicament, a esperar la trucada diària d'Oriol Junqueras.

Enric Millo (Ivan Labanda), després de ser exclòs de la llista del Partit Popular i de quedar-se sense feina, visitarà una empresa de treball temporal per trobar-ne una de nova que s'adapti al seu perfil. Se'n sortirà?

Pablo Casado (David Marcé) presentarà la nova número u de la llista del Partit Popular a Barcelona: Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas).

I, finalment, a la "Setmana fantàstica del Duran", Duran i Lleida (Xavier Serrano) visitarà el màxim de televisions possibles per presentar el seu llibre.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut