Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

El vicepresident del govern, Pere Aragonès; els advocats Olga Tubau i Xavier Melero, i l'última hora de la Covid, al "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. A més, el doctor Robert Güerri, coordinador de la unitat de pacients amb coronavirus de l'Hospital del Mar, i Enric Álvarez, investigador del grup Biocom de la UPC; el neurocientífic David Bueno i la filòsofa Laura Llevadot, i l'actuació de Renaldo&Clara.

Aquest dissabte, Cristina Puig, al "Preguntes freqüents", entrevistarà el vicepresident del govern, Pere Aragonès, per analitzar la gestió de la pandèmia i les futures mesures que pot aprovar la Generalitat. També parlarà sobre la reunió de presidents autonòmics de la setmana vinent, a la qual ell assistirà en representació de l'executiu català.

El risc de rebrot de Covid-19 continua imparable a Catalunya. Es parlarà de la situació de la pandèmia amb el doctor Robert Güerri, coordinador de la unitat de pacients amb coronavirus de l'Hospital del Mar, i amb Enric Álvarez, investigador del grup Biocom de la UPC, que analitzarà les darreres dades relacionades amb la malaltia.

La setmana que l'Audiència Nacional ha absolt el major Trapero, el programa analitzarà les conseqüències que pot tenir aquesta sentència en altres instruccions judicials obertes per l'1-O. Ho farà amb els advocats Olga Tubau i Xavier Melero, lletrats de Trapero i Quim Forn, respectivament.

Fa nou mesos de l'inici de la pandèmia i els governs han aplicat diverses restriccions. Com reacciona el nostre cervell a aquests estímuls? I com gestionem la incertesa que genera aquesta situació inesperada? Se'n parlarà amb el neurocientífic David Bueno i amb la filòsofa Laura Llevadot.

A més, el programa comptarà les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina.

L'actuació musical anirà a càrrec de Renaldo&Clara, que presentaran el seu nou disc, "L'amor fa calor".

I a les cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán, Arturo Puente, Javier Gállego i Jordi Panyella.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut