Una imatge del capítol dedicat als monjos i monges de Tawang.
Una imatge del capítol dedicat als monjos i monges de Tawang.
Dissabte, a les 22.45

"El viatge d'un gurmet per l'Índia" visita la tribu dels brokpes i els monjos i monges de Tawang

Dissabte, 1 d'agost, a les 22.45, el 33 emetrà dos capítols nous de la sèrie documental "El viatge d'un gurmet per l'Índia", amb el xef colombià Pablo Naranjo. Durant el trajecte pel nord-est de l'Índia, coneix diverses tribus amb qui menja i cuina, i descobreix ingredients nous i tècniques tradicionals que el deixen bocabadat.

Capítol 3: La tribu dels brokpes

El Pablo arriba a la zona més remota d'Arunachal Pradesh i s'interna per una de les valls d'Arunachal més llunyanes: la vall de Lubrang, on viu la tribu dels brokpes, amb els seus iacs. A Lubrang el temps és imprevisible, però a aquestes grans altituds el Pablo no passa fred gràcies a la calidesa proporcionada pels deliciosos àpats a base de iac i l'hospitalitat dels afables brokpes.

 

Capítol 4: Monjos i monges

Per a molts, Tawang és sinònim de budisme. L'imponent Himàlaia, el magnífic monestir, les casetes petites amb teulades grogues i els lames amb les seves túniques vermelles fan de Tawang un lloc molt pintoresc. En el seu viatge, el xef Pablo Naranjo menja i cuina amb uns monjos, visita el centenari stupa de Zimithang i prepara a unes monges un dels seus plats preferits, aportant-hi el seu toc personal.

 

La sèrie

Amb la creença que el menjar pot canviar la vida de les persones, el xef Pablo Naranjo emprèn un fantàstic viatge al nord-est de l'Índia. Allà coneixerà diferents tribus de la regió, que el rebran amb els braços oberts. Menja i cuina amb ells, i queda fascinat per tècniques tradicionals i ingredients que no havia vist mai. Entre muntanyes imponents i valls profundes, el xef colombià descobreix aromes noves i fa amistats inesperades.

Aquesta sèrie s'emet les nits dels dissabtes d'estiu, que el 33 dedica a la gastronomia, després de la docusèrie "Gent de mercats" i abans de la sèrie documental "Cuina nòrdica amb Tareq Taylor". 

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut