El trofeu del Gamper, en una imatge d'arxiu
El trofeu del Gamper, en una imatge d'arxiu
Diumenge, a partir de les 19.00

El Trofeu Joan Gamper entre el Barça i el Pumas, en directe, per TV3

Diumenge, a les 19.00, TV3 connectarà amb el Camp Nou, on a les 19.30 es presentarà el Barça a l'afició, i emetrà en directe, a partir de les 20.00, la 57a edició del Trofeu Joan Gamper, que aquest any disputaran el Barça i el Pumas

El nou equip de Xavi Hernández es presentarà al Camp Nou davant dels aficionats en l'últim assaig abans que comenci la Lliga. El partit també servirà per homenatjar Dani Alves, ara a les files de l'equip mexicà. 

Un nou Barça, amb noves estrelles, arribarà al Camp Nou. Lewandowski, Raphinha, Koundé, Christensen i Kessie han reforçat un equip que torna a mirar cap amunt. I n'hi podrien venir més. El Trofeu Joan Gamper, diumenge, servirà perquè els aficionats culers comencin a familiaritzar-se amb aquest Barça 22-23. El rival serà el Pumas mexicà.  

A les 19.15 hi haurà la presentació de la plantilla i a les 20.00 començarà a rodar la pilota. Es podrà seguir en directe per TV3, des de les 19.00. 

Per al Barça, suposarà el sisè partit de la pretemporada, després de l'estrena a Olot i la gira pels Estats Units. I serà l'últim. Després del Gamper ja començarà la Lliga, el dissabte 13 d'agost, també al Camp Nou i contra el Rayo Vallecano. Un altres dels al·licients d'aquest Gamper serà veure sobre la gespa Dani Alves. Un cop desvinculat del Barça, el brasiler ha firmat aquest estiu pel Pumas. 

La transmissió d'aquest Barça-Pumas començarà a les 19.00, amb un programa especial conduït per Maria Fernández, Àlex Castells i Gerard Autet, i amb els comentaris de Francesc Latorre, a peu de gespa, i les entrevistes de Laura Brugués, a la llotja de l'estadi. 

Anar al contingut