Dissabte, a les 18.55

El trofeu Joan Gamper, en directe, a TV3

Demà, a les 18.55, el Barça i l'Elx es disputaran la 55a edició del Trofeu Joan Gamper. Ho faran al Camp Nou, en directe per TV3

Després de guanyar el Nàstic i el Girona als dos primers partits de pretemporada, el Barça de Ronald Koeman ja jugarà contra un rival de Primera Divisió. Una bona oportunitat de veure els primers minuts d'un nou fitxatge d'aquesta temporada, el bosnià Pjanic. Serà el darrer partit de preparació abans de l'estrena oficial a la Lliga, la setmana que ve contra el Vila-real. 

TV3 i Esport3 han preparat una programació especial per a l'ocasió. Des de les 18.25 i per TV3, Maria Fernández Vidal i Lluís Canut conduiran la prèvia des del mateix Camp Nou. Tot seguit, arribarà la transmissió del partit, amb els comentaris d'Àlex Castells, l'anàlisi tècnica de Gerard Autet i, a peu de gespa, Francesc Latorre. Tot just quan s'acabi el partit començarà a Esport3 un "Esport Club" dirigit i presentat per Xavi Valls, en què s'analitzarà el partit i es podran sentir les opinions dels protagonistes.

tv3.cat

esport3.cat

 

Anar al contingut