Part de l'equip del "Tot es mou estiu"
Part de l'equip del "Tot es mou estiu"
Dilluns, a les 18.00

El "Tot es mou estiu", amb Sara Loscos, a TV3

A partir de dilluns 4 de juliol, a les 18.00, TV3 emetrà el "Tot es mou estiu", amb la presentadora i actriu Sara Loscos al capdavant. Un magazín d'entreteniment fresc i que recorrerà el territori català

Dilluns 4 de juliol arrenca la versió estiuenca del "Tot es mou". Omplirà les tardes des de les 18.00 fins a les 20.00, amb Sara Loscos al capdavant, a qui acompanyaran diversos reporters i col·laboradors. 

El programa recorrerà el territori per ensenyar tot el que passi per tot el país. Actualitat cultural i social i tots els temes relacionats amb l'època d'estiu tindran cabuda al magazín. 

Cada dia a plató, la Sara conversarà amb un convidat. També comptarà amb la col·laboració de Peté Solé, pels temes de moda, Pere Renom pels de ciència i Jaume Recasens farà rutes per Catalunya. 

A banda hi haurà seccions fixes diàries, dedicades als llibres, amb Esteve Plantada; la parella i la família, amb Sílvia Catalan; els famosos, amb Joan Callarissa; un amic de famós, amb Jaume Borja; tendències de moda, amb Adriana Boho; la moda retro, amb Susanna Quintana; les sèries, amb Toni de la Torre, i com no fer el ridícul durant les vacances a l'estranger, amb Albert Bonet. 

A més, el músic Julen versionarà cançons, i la Llum, d'"Eufòria", serà la col·laboradora en pràctiques de l'estiu. 

Anar al contingut