Noves pantalles virtuals per al nou espai del temps al "TN Comarques".
Noves pantalles virtuals per al nou espai del temps al "TN Comarques".
A partir de dilluns

El "TN Comarques" torna a l'emissió amb una nova méteo per mostrar el territori amb més detall

Dilluns, 29 de juny, a les 14.00, el "TN Comarques", dirigit i presentat per Núria Solé, torna a l'antena de TV3 com a informatiu de referència per al territori i un dels programes més ben valorats per l'audiència. Amb el retorn, estrenarà un nou espai del temps, amb noves pantalles virtuals que ampliaran la possibilitat de veure el territori amb més detall.

De dilluns a divendres, durant mitja hora, el "TN Comarques" condensarà l'actualitat més pròxima amb cròniques, reportatges i connexions en directe des de tots els racons del territori: amb equips desplegats per les comarques de les terres de Ponent i de l'Ebre, la Catalunya Central, Tarragona, Girona, Barcelona i tota l'àrea metropolitana, Maresme, el Vallès i les comarques dels Pirineus i la Vall d'Aran.

Després de l'aturada forçada per la pandèmia i de l'excepcionalitat del moment viscut, l'informatiu posarà l'accent en les conseqüències sanitàries, socials i econòmiques que ha deixat al territori la Covid-19, però també en la manera com el país i la seva gent miren de recuperar la normalitat perduda, posant, com sempre, l'accent en la veu dels ciutadans.

Amb el retorn a l'emissió, el "TN Comarques" estrenarà una nova méteo, conduïda per Gemma Puig, que s'ha encarregat de reforçar i renovar la informació meteorològica juntament amb un equip de professionals liderats per Esther Cifuentes a la realització i Egdar Ger a la producció. Amb l'objectiu d'ampliar la possibilitat de mostrar el territori amb més detall, s'incorporaran noves pantalles virtuals, que permetran mostrar les imatges, fotografies i peculiaritats meteorològiques que els espectadors i col·laboradors fan arribar des de tots els indrets del país. Amb la realitat augmentada, es donarà volum a l'estat dels embassaments, la tendència de les temperatures o els nivells de contaminació. I també s'han millorat altres elements, com l'Almanac, geolocalitzant els indrets als quals es fa referència.

Dirigit i presentat per la periodista Núria Solé, aquesta temporada, el "TN Comarques" ha estat líder indiscutible en la seva franja, amb 331.000 d'espectadors diaris i un 24,6 de quota de pantalla. A més, és un dels programes més ben posicionats segons el panel qualitatiu de GfK: amb una valoració mitjana de 9.0, és l'informatiu diari amb més suport de l'audiència i un dels espais més ben valorats.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut