L'Anna i el Long Li
L'Anna i el Long Li

El tiktoker d'èxit Long Li i l'Anna, una apassionada del patchwork, protagonistes d'un nou capítol de "Canvi de xip"

Demà dimecres, 21 de juliol, a les 22.05, TV3 estrena el tercer capítol de "Canvi de xip", en què el creador de contingut digital d'èxit Long Li ajudarà l'Anna, una apassionada del patchwork, a vendre les seves manualitats i en alguna cosa més...

L'Anna té dues passions: el patchwork i Les Divines, el seu estimat grup d'amigues, ara una mica refredat a causa de la pandèmia.

Long Li Xue, tiktoker i tot un terratrèmol, arribarà a Sant Julià de Vilatorta per donar-li un cop de mà amb dos objectius: ajudar-la a vendre les seves manualitats a través d'una app i organitzar una retrobada de Les Divines amb sorpresa final: un muntatge digital amb fotografies.

Dues personalitats de rialla contagiosa que faran un tàndem divertit i amb molta química, i que viuran cada dia de l'experiència com si fos un joc.

"Canvi de xip" és el nou programa de TV3 que s'ha proposat introduir les generacions més grans al món de la tecnologia.

"Canvi de xip" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Gestmusic i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, adaptada del format "Onliners & Old Timers" que arriba a TV3 després d'haver-se emès amb èxit al Regne Unit i a Finlàndia.

tv3.cat/
tv3/canvi-de-xip/

instagram.com/canvidexiptv3/ 
twitter.com/CanvideXipTV3

Anar al contingut