Demà, a les 21.55

El temporal, el major Trapero i una visita al consell Jedi, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia" descobrirà com era Catalunya abans del temporal. A més, la setmana que ha començat el judici contra el major Trapero, Pilar Rahola (Cesc Casanovas) entrarà en col·lapse en saber que el major del Mossos tenia un pla per detenir Puigdemont.

Després de tres anys de pròrrogues, sembla que hi ha acord per aprovar els pressupostos. Ada Colau (Agnès Busquets), Quim Torra (Ivan Labanda), Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) competiran per veure qui es penja la medalla d'aquest acord.

Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) tenen un pla per convertir l'1,1% que els pressupostos destinen a cultura en un 11%. Tot i que sembla una missió impossible.

Com que ja no queda cap òrgan superior a qui recórrer, Gonzalo Boye (Jordi Soriano) i Carles Puigdemont (Queco Novell) visitaran el consell Jedi per demanar-los ajuda per aturar el suplicatori i instaurar la República.

Ara que Vox ha aprovat el pin parental per regular els continguts a l'escola, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) ens presentaran el seu propi vídeo sobre educació sexual.

I Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i José Luís López-Almeida (Albert Mèlich) presentaran la campanya perquè Madrid aculli el Mobile World Congress tot parodiant la cançó "Barcelona" de Montserrat Caballé i Freddy Mercury.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut