Els matins
"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

El tall de l'AP-7 a la Jonquera, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, se centrarà en el tall de l'AP-7 a la Jonquera per part de Tsunami. A l'entrevista, es parlarà de com s'ha convocat aquesta acció, de què se sap de l'aplicació de Tsunami i de què és desobediència civil i què no. Serà amb el professor de Ciència Política de la UB, Enric Luján; el director de la Fundació per la Pau, Jordi Armadans, i el catedràtic en Dret Processal Jordi Nieva.

Anàlisi de l'actualitat
Comentaran i contextualitzaran les notícies del dia, els escenaris postelectorals i el fracàs de l'estratègia del PSOE per millorar els resultats Josep-Lluís Carod-Rovira, Montserrat Nebrera i Arturo Puente. S'afegirà a la conversa, des de València, la politòloga experta en ultradreta Ana López.

Un altaveu com a testimoni
La investigació d'un crim a Florida servirà a l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars per recordar-nos fins a quin punt tot el que fem queda registrat pels aparells que fem servir i quines conseqüències té això.

Pàmies: ni urnes ni pactes
Sergi Pàmies li donarà la volta a tres notícies allunyades dels resultats electorals.

Tota la veritat
El programa acabarà amb la presència al plató de cinc dels autors del llibre d'investigació que relata els fets de la tardor del 2017. Són els periodistes Ferran Casas, Neus Tomàs, Odei A. Etxearte, Roger Mateos i Gerard Pruna.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut