El SX3 emetrà més d'una dotzena de pel·lícules en català del prestigiós estudi d'animació de Ghibli 

Rosa Romà: "3Cat aposta pel cinema en català, amb nous títols del cicle Ghibli que faran créixer el patrimoni de continguts audiovisuals per a públic infantil i familiar" 

Aquest estiu, els súpers es podran endinsar en el món màgic de les pel·lícules de Ghibli, en una programació que té com a protagonistes tretze títols en català que estaran disponibles durant els propers mesos a les plataformes del SX3 i 3Cat. D'aquests llargmetratges, hi ha tres estrenes que es podran veure per primera vegada doblades en català: "La princesa Mononoke", "El record de la Marnie" i "El vent s'aixeca".  

El SX3 aposta per una programació d'estiu de qualitat i en català per connectar els nens i nenes amb l'univers de la plataforma infantil de referència. Els súpers es podran capbussar en nous programes, sèries i pel·lícules, amb estrenes en català plenes d'imaginació i fantasia del prestigiós estudi Ghibli per viure un estiu total a través del SX3 i 3Cat

La presidenta de 3Cat, Rosa Romà, ha destacat que "3Cat aposta pel cinema en català, i en aquest cas pel doblatge, amb nous títols del cicle Ghibli que es podran veure en català per primer cop al SX3. Amb tota aquesta cartellera d'un dels millors estudis d'animació del món, fem créixer el patrimoni de continguts audiovisuals del SX3 per a públic infantil i familiar, de qualitat i en català". 

Dels tretze títols que hi haurà disponibles a la plataforma infantil, es podran veure per primera vegada en català "La princesa Mononoke", "El record de la Marnie" i "El vent s'aixeca", que encara no estaven doblades en llengua catalana. Les pel·lícules disponibles des d'aquest juny són "El meu veí Totoro", "Arrietty i el món dels remenuts", "Kiki, l'aprenent de bruixa" i "Haru al regne dels gats", totes quatre amb audiodescripció, entre d'altres títols del cicle. A partir del juliol, també hi haurà "La Ponyo al penya-segat", "Porco Rosso", "El record de la Marnie" i "El vent s'aixeca". I a l'agost, completaran el cicle "Murmuris del cor", "El castell al cel", "La princesa Mononoke", "Nausicäa a la Vall del Vent" i "El castell ambulant". 

La programació d'un estiu total al SX3!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut