El SX3 celebra Nadal i Cap d'Any amb la festa de l'X3 Games i el concert de l'S3

Amb l'estrena del nou èxit dels Beta, "Aquest Nadal", el SX3 ha començat el compte enrere per celebrar les festes nadalenques. Durant els pròxims dies, el canal infantil i juvenil oferirà nous continguts al SX3 i les seves plataformes digitals, com la festa de l'X3 Games i el concert de l'S3, amb els grups infantils més coneguts. A més, els súpers podran veure una pel·lícula cada dia i s'estrenen les sèries "Theodosia", "Dinotren" i "Mini Ninges".

Durant aquestes festes, "Fa la la" estrenen la cançó "Caga tió!", coincidint amb la crida a la participació de la Zona S3 perquè els súpers enviïn fotos amb el seu tió. A la Zona X3, els més grans poden enviar un vídeo ballant la nova cançó dels Beta. I, a més, aquests dies es pot participar en un concurs per guanyar un viatge al Japó!

Nou hit dels Beta: "Aquest Nadal"

Després de l'èxit de "Creu-me", els Beta estrenen "Aquest Nadal", la segona cançó de la Kai, el Jan, la Lola i el Grau, ja disponible des d'aquesta setmana. En Jan, com a expert ballarí, s'ha tornat a inventar una coreografia per a la tornada de la cançó i tots els súpers que vulguin podran enviar els seus vídeos ballant-la a la Zona X3.

 

Més estrenes de Fa la la per Nadal

Dilluns, 19 de desembre, "Fa la la" estrena la cançó del "Caga tió!" a totes les plataformes digitals de l'S3 (web, app i smart TV). Amb aquesta cançó típica nadalenca, ja són deu les cançons tradicionals del seu catàleg. L'estrena d'aquesta peça coincideix amb la crida als súpers més petits per enviar una foto amb el seu tió a la Zona S3.

El "Caga tió!" arriba després d'estrenar a l'octubre "La castanyera" i vuit cançons més el 22 de novembre, coincidint amb Santa Cecília, patrona dels músics i la música. Són el "Sol solet", el "Joan Petit", el "Ball de la civada", "Si la barqueta es tomba", "L'esquirol (plim plim plim)" i "Cargol treu banya". També es va publicar la cançó original "Mireu com balla", en què es presenten els personatges de "Fa la la": animals típics de la nostra terra, com l'oca empordanesa, el tritó del Montseny i l'os bru; el ruquicorn, que és una mescla de ruc i unicorn, i la figura del Titó. 

 

Un Nadal de pel·lícula al SX3

Aquest Nadal, els súpers podran anar al cine cada dia sense moure's de casa. A partir del dijous 22 de desembre, cada dia, a les 20.00 (de dilluns a divendres i alguns festius), arriba la pel·lícula del SX3 amb títols com "Guardians de la nit: el tren infinit", "My Hero Academia: dos herois", "Animals United", "Germà petit, problema gran", "Lupin III" o "El Detectiu Conan; the scarlet alibi", entre d'altres.

 

Sèries d'estrena

A partir del 22 de desembre, coincidint amb l'inici de les vacances de Nadal dels nens i nenes, el SX3 oferirà sèries noves. Els fans de l'antic Egipte no es poden perdre "Theodosia", una sèrie sobre una nena de 14 anys que, juntament amb el seu germà, ha de lluitar contra una societat secreta que vol destruir el món amb l'antiga màgia negra egípcia. Cada dia, de dilluns a divendres (excepte Sant Esteve), a les 10.30, a l'X3. Els capítols finals es podran veure el cap de setmana del 7 i 8 de gener.

Per als súpers que els agraden els dinosaures, la sèrie d'aquestes festes és "Dinotren". El protagonista és en Buddy, un jove tiranosaure que amb la seva família viu aventures amb tot tipus de dinosaures. Cada dia, a les 8.30, a l'S3 (amb repetició a la tarda) a l'S3.

Una altra sèrie que s'estrenarà dijous que ve serà "Mini Ninges", que s'emetrà de dilluns a divendres pels volts de les 11.40. El punt de partida se situa a la Terra sota els Núvols, més enllà de les muntanyes, en una nau secreta i errant: el savi Mestre Ninja entrena una nova generació de guerrers per posar fi a l'hegemonia del senyor Ashida, el malvat senyor de la guerra que vol transformar la natura segons la seva voluntat, amb l'ajuda de la seva neta i un exèrcit de samurais ferotges. Es tracta dels Mini Ninges, un grup de sis orfes sense gaire experiència, amb moltes ganes d'aprendre i amb uns poders màgics sorprenents per plantar cara a les forces del mal.

 

X3 Games, per Cap d'Any

El dissabte 31 de desembre, a les 20.00, i el diumenge 1 de gener, a les 10.00, el SX3 oferirà un programa especial de l'X3 per a aquestes festes: un concurs on s'enfronten quatre equips formats per les cares de l'X3 i nens i nenes. Hi participaran la Kai, el Grau, el Jan i la Lola dels Beta; la Maria i el David de "Ràndom"; la Núria de l'"InfoK"; la Lara de "Lara i Kali", la Laia Oli del programa "Influencer", que s'estrenarà al gener; la Farners del "Kids" d'iCat i els col·laboradors Lildami i Chungman. Plegats hauran de superar proves inspirades amb els programes de l'X3 i xarxes com TikTok. El més important és que sense treball en equip no se'n sortiran. Aquest especial serà presentat per una influencer amb milers de seguidors: Alexcity, presentadora de "Kóreo", un programa que aviat es podrà veure a l'X3.

 

El concert de l'S3, per Sant Esteve i Cap d'Any

El dilluns 26 de desembre, especial de Nadal de l'S3! A les 9.00 i a les 16.20, els súpers més petits podran viure un concert en què El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, els Xiula, Reggae per Xics i la Lali BeGood cantaran una de les seves cançons més conegudes. També hi haurà la música de Jasmine and Jambo, el Mic, els Uau Ka Kau, Fa la la, Numberblocks i la cançó del Titó. Tot plegat, amb dos presentadors junts per primera vegada i que deixaran embadalits els nens i nenes: el Mic i el Titó. Després de la doble emissió per Sant Esteve, el concert es podrà tornar a veure el 31 de desembre, a les 8.30.

 

Un concurs per guanyar un viatge al Japó i activitats de franc amb el carnet SX3

 

Concurs amb un viatge al Japó de premi

Fins al 8 de gener, es pot participar al concurs per guanyar un premi al·lucinant: un viatge al Japó per a tres persones. Cal entrar a la Zona X3 de la web o l'app i respondre les preguntes correctament. Si algun nen i nena encara no té el seu carnet, se'l pot fer i tenir l'oportunitat de guanyar un viatge al país del manga i l'anime.

A més, a l'espai de la web i l'app Famílies i Escola i també a la Zona X3 i S3, hi ha experiències que es poden viure aquestes festes, gratis, amb el carnet SX3.

 

Sortides a la neu

Per als súpers que els agrada l'esport i la neu, hi ha propostes al Pirineu. Durant tota la temporada d'hivern, els nens i nenes amb carnet tenen forfait gratuït a les set estacions d'esquí nòrdic de Catalunya: Aransa, Sant Joan de l'Erm, Guils Fontanera, Bosc Virós, Tavascan, Tuixent-la Vansa i Lles de Cerdanya.

També es poden conèixer i tocar els gossos de múixing a Tuixent-la Vansa: l'activitat permet interactuar, jugar i raspallar el pelatge d'una vintena de gossos de trineu, i aprendre més sobre aquests animals extraordinaris.

 

Activitats culturals, Pastorets i pessebres

Una altra opció per a aquestes festes són les activitats culturals que els súpers poden fer arreu del territori. Per als amants del teatre i els musicals, a la sala Ars de Barcelona hi fan espectacles familiars gratuïts amb el carnet: "La Caputxeta nadalenca", "La Sireneta", "Aladí" i "Conte de Nadal", entre d'altres. I al CaixaForum de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, hi ha propostes de cinema, tallers, exposicions i espectacles gratuïts amb el carnet, que es poden consultar a la web de cada lloc.

Per fer un recorregut per les recreacions d'escenes nadalenques més espectaculars, hi ha un llistat de pessebres vivents per visitar amb el carnet de súper arreu de Catalunya. Entre les representacions de Pastorets que es fan, una de les més emblemàtiques que es pot anar a veure gratis amb el carnet és la dels Pastorets de l'Ametlla de Merola, amb textos propis d'autors del municipi, amb un centenar de persones a l'escenari i amb més de 125 anys de tradició. Entre els clàssics de Josep M. Folch i Torres, es poden anar a veure a Calaf o al barri de Sants de Barcelona.

 

#NouSX3 

Anar al contingut