El Titó i el John C es preparen per al Carnaval!
El Titó i el John C es preparen per al Carnaval!

El SX3 celebra el Carnaval amb un concurs de disfresses i programació especial

El SX3 es comença a preparar per celebrar el Carnaval. Aquesta setmana, els nens i nenes ja poden enviar les seves fotos disfressats. Els autors de les millors imatges podran conèixer en persona els personatges de l'X3 i l'S3!

A més, hi haurà programació especial de Carnaval a la televisió i a les plataformes del canal infantil i juvenil, i es posarà en marxa un concurs per anar a Port Aventura amb el SX3.

Concurs de disfresses, en marxa!

"Aquest Carnaval, de què vas?". Fins al 26 de febrer, els súpers poden enviar les seves fotos disfressats i aconseguir un premi exclusiu: les dues millors disfresses de l'X3 podran visitar el magatzem dels "Beta" i conèixer els seus protagonistes, veure com es fa l'"InfoK" i participar al "Ràndom", en directe. A més, totes les fotos es publicaran a la web i a l'app de l'X3.

En el cas de l'S3, l'acció "Participa en el Carnaval del Titó" convida els nens i nenes a disfressar-se com ell. Per això, ensenya a través d'un vídeo tutorial com fer el seu gorro característic amb orelles, d'una manera fàcil i senzilla, perquè es pugui fer des de casa. Les fotos quedaran penjades a la web i l'app de l'S3. Les tres millors tindran com a premi conèixer el Titó i el John C en persona.

 

Programació especial per Carnaval

A l'S3, el Titó i el John C ja comencen a celebrar el Carnaval a la televisió i a les plataformes del SX3: hi ha disponible un capítol nou del "Titó", "Excursió de Carnaval", i s'ha estrenat un tutorial en què ensenya a fer el seu gorro d'una manera senzilla.

A partir de dilluns que ve, 13 de febrer, el programa "MIC" estrena vuit capítols nous, dedicats a les disfresses, que s'elaboraran amb materials que tothom pot tenir a casa.

A més, hi haurà disponible a les plataformes digitals un dels capítols de les cançons de "Masha i l'os" dedicat al Carnaval.

A l'X3, la setmana entrant comença amb un dels reptes que es demana als talents que participen a l'"InfluenX3r", amb Laia Oli:  un cosplay, que consisteix a disfressar-se d'un personatge d'animació, sobretot del manga o l'anime. Una bona part seran de personatges de sèries de l'X3, com "Sakura, la caçadora de cartes" o "Haikyu". I en el programa del diumenge 19 de febrer, es repassaran tots els cosplays fets amb una convidada de luxe: Chaoko, que n'elabora vestits i en fa assessorament.

L'informatiu "Info K", amb Núria Vilanova, del dijous 16 de febrer visitarà l'escola El Margalló de Vilanova i la Geltrú per veure com es preparen de cara al Carnaval en una població on és una festa molt arrelada.

El programa "Ràndom", amb David Its Me i Maria Bouabdallah, oferirà un especial de Carnaval el divendres 17 de febrer, amb un convidat misteriós que els nens i nenes, des de casa, hauran d'endevinar de qui es tracta. A més, faran un rànquing de disfresses, de les més top a les més fail.

Per part del programa "Beta", el diumenge 19 de febrer, hi haurà Canal Beta especial Carnaval, amb la tercera trobada virtual del grup, format per la Lola, la Kai, el Grau i el Jan, amb els seus fans.

 

Cap de setmana de Carnaval a Port Aventura amb el SX3

A partir de dilluns que ve, tots els nens i nenes amb carnet del SX3 poden participar al concurs per aconseguir entrades a un preu únic per anar a Port Aventura el cap de setmana del 25 i 26 de febrer. A més de gaudir de totes les atraccions del parc, que per primera vegada obre per Carnaval, aquell cap de setmana hi trobaran un espai del  SX3 amb una cabina virtual on podran interactuar i fer-se un vídeo amb els presentadors del "Ràndom", amb els "Beta", amb els personatges més coneguts de les sèries d'anime, i també amb el Titó i el John C.

Per participar al concurs, caldrà respondre correctament una pregunta a la web del SX3.cat. A més d'aconseguir el val, entre tots els participants se sortejarà una estada en família en un dels hotels del parc per al mateix cap de setmana.

 

SX3.cat

#NouSX3

X3.cat

S3.cat

Anar al contingut