"El suplement" farà un programa especial de Nadal amb l'11a edició del Tió Solidari

El diumenge 23 de desembre, "El suplement", amb Roger Escapa, farà un programa especial de Nadal a la Plaça de Catalunya, a partir de les 9.00, amb les actuacions de Pot Petit, Núria Graham i "Broadway a cappella" i on es recolliran aliments per engreixar el Tió Solidari de Catalunya Ràdio amb menjar per a nadons, a benefici del Banc dels Aliments.

L'11a edició del Tió Solidari en benefici del Banc dels Aliments tindrà lloc el diumenge, 23 de desembre, en el programa especial de Nadal que "El suplement", amb Roger Escapa, farà a la Plaça de Catalunya, a partir de les 9.00. El Tió Solidari de Catalunya Ràdio, destinat a les famílies més necessitades de Catalunya, recull aliments per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura i també té l'objectiu de recordar la tradició de fer cagar el tió entre els infants. Amb aquesta acció solidària, l'emissora manté el seu compromís amb la fundació del Banc dels Aliments, que treballa des de fa més de 25 anys per ajudar a pal·liar la fam al país.

Per la carpa d'"El suplement" hi passaran la companyia d'espectacles i concerts familiars El Pot Petit, les cantants Nuria Graham i Paula Valls i l'espectacle "Broadway a cappella". El cuiner i gastrònom Pep Nogué farà el xou del Pare Nogué i parlarà del dinar de Nadal amb Mònica Terribas, Ricard Torquemada, Jordi Costa, Sònia Gelmà i Toni Cruanyes, i el músic Pau Guillamet "Guillamino", del programa "IcatKids" d'iCat, animarà el Tió Solidari. I tots tancaran el programa cantant la nadala tradicional "Fum, fum, fum" a l'escenari.

 

L'origen del Tió Solidari amb Carles Capdevila

El Nadal del 2007 el periodista Carles Capdevila, que en aquell moment dirigia i presentava el programa "Eduqueu les criatures" a Catalunya Ràdio, va tenir la idea d'estendre més enllà de casa nostra o de la família una de les tradicions populars més estimades a Catalunya: fer cagar el tió. I ho va fer amb un esperit solidari que, una dècada més tard, Catalunya Ràdio encara conserva. El programa "Eduqueu les criatures" va idear un tió gegant perquè les famílies hi poguessin aportar el seu granet de sorra i ajudar altres famílies que necessitaven aliments de primera necessitat, en col·laboració amb la fundació Banc dels Aliments.

 

#TióSolidari

 

catradio.cat  

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut