DISSABTE I DIUMENGE, A LES 6.00

"El suplement" entrevista Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya

Aquest dissabte, 22 de setembre, a les 9.00, "El suplement" emetrà l'entrevista que Roger Escapa ha fet a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i a les 11.00 començarà un especial des de la Mostra de Vins i Caves al Moll de la Fusta de Barcelona.
"Roger Escapa"

Demà, a partir de les 6.00, Roger Escapa i Blai Marsé a "5songs" parlaran amb músics que explicaran la seva vida a través de les cançons que els han marcat. També faran la volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina i donaran les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, serà el moment de posar-se al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta, que repassaran les notícies internacionals de la setmana amb John Carlin. L'actualitat política, social, econòmica o del món seran alguns dels eixos principals d'aquesta hora.

L'actualitat continuarà a partir de les 9.00 amb l'emissió de l'entrevista a Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya. Tot seguit, la tertúlia amb Andrea Mármol, David Miró i Estefania Molina, des de Madrid. A les 10.00, "L'hora negra" amb Mayka Navarro parlant dels narcopisos del barri del Raval de Barcelona i, a continuació, conversa amb Patrícia Folch que, després d'haver superat un càncer de mama, tornarà a córrer els 20 quilòmetres de la Behobia-San Sebastià.

A les 11.00, començarà un especial des de la Mostra de Vins i Caves al Moll de la Marina de Barcelona. Roger Escapa conversarà amb Salvador Puig, director general de l'INCAVI, l'Institut Català de la Vinya i el Vi. Durant el programa, Cèlia Viñallonga presentarà el seu fill a la secció "Amor de mare", que destaca per tenir una bona veu i li agrada la rumba. Tot seguit, a "Les diversions", Núria Graham explicarà la connexió entre la música i el vi amb un dels mites, Tom Waits.

A partir de les 12.00, el programa parlarà de vins de finca i vins novells catalans a "L'arca de Nogué" amb Pep Nogué; Marta Rovira de Mas d'en Gil; Bernat Andreu del Celler Carles Andreu, i Jaume Gramona del Celler Gramona. Acabarà l'hora amb havaneres a "Els homes clàssics" i l'actuació en directe de Ballaveu.

 

Diumenge 23 de setembre

Diumenge, a partir de les 6.00, Roger Escapa i Miqui Puig, del programa "Pista de fusta", d'iCat, configuraran la llista musical del cap de setmana. També es preguntaran sobre les grans qüestions de l'univers amb Joan Anton Català i donaran les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, es posaran al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta i repassaran les notícies internacionals de la setmana amb John Carlin. L'actualitat política, social, econòmica o del món seran alguns dels eixos principals amb l'afegit qualitatiu de noms com Jordi Puntí, que analitzarà l'actualitat blaugrana.

A partir de les 9.00, l'entrevista del dia i analitzaran l'actualitat amb Oriol March, Odei Etxearte i Marc Molins. A les 10.00 a "El cost de la vida" amb Jon Sindreu parlaran dels deutes públics i explicaran el fenomen del col·leccionisme amb tres col·leccionistes d'objectes peculiars: fòssils, esqueles i faves del tortell de Reis.

A les 11.00 obriran "La consulta de la vida" amb Jordi Borràs per parlar de somnis de visitació i, mitja hora més tard, deixaran el programa en mans de Roger Mas i David Carabén.

A partir de les 12.00, aixecaran el teló de "Les dones de culte" amb Laura Serra, Esther Pujol i Àgata Roca, i Marta Ruiz, de les T de Teatre, per la reestrena d'"EVA" al Teatre Romea, obra dirigida per Julio Manrique.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement