Roger Escapa
Roger Escapa

"El suplement" entrevista Kilian Jornet i parla de la fe amb joves de diverses religions

"El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà aquest dissabte l'esportista Kilian Jornet i diumenge parlarà de la fe amb quatre joves que creuen en quatre deus diferents

A partir de les 6.00 del matí de dissabte, amb l'equip dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, ens posarem al dia i tot seguit a "El mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, arriba el moment de la cultura popular. A les 7.30, iniciem viatge fins a Mongòlia amb el periodista Xavier Moret.

A les 08.00, l'informatiu d'"El suplement", amb Roger Escapa i Joan Botta, i repassa les notícies internacionals de la setmana amb l'escriptor John Carlin.

L'actualitat continuarà a partir de les 9.00 i l'equip d'"El suplement" estarà pendent de totes les novetats sobre l'ajornament de les eleccions al Parlament.

A les 10.00, donarà a conèixer tots els detalls sobre el canvi de data de les eleccions al Futbol Club Barcelona, que no se celebraran el 24 de gener, com estava previst.

A les 10.30, Roger Escapa entrevista Kilian Jornet, un home que ha aconseguit els reptes més impossibles. Parlarà dels seus inicis, com compagina la paternitat amb la muntanya, i quins són els seus pròxims reptes.

A les 11.00, un nou capítol d'"El comunista", de Joel Díaz, amb la participació d'un convidat misteriós. A continuació, amb els corresponsals Oriol Serra i Txell Feixas s'obrirà "La finestra al món" per conèixer l'actualitat de Berlín i Beirut.

A les 12.00, arriba el "Prohibit parlar de futbol", amb Gemma Herrero i Toni Padilla, que evitaran analitzar les eleccions del Barça i sí ho faran del mite de caminar 10.000 passos i de paraulotes. I per tancar l'hora, consultori saludable amb en Pep Nogué i la doctora Montse Folch.

Diumenge, quatre Deus diferents

Diumenge, a partir de les 6.00 del matí, amb l'equip dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, ens posarem al dia i tot seguit "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, en què aprendrem a protegir-nos amb la vacuna de l'humor. A les 7.30, amb l'astrònom Joan Anton Català, el programa s'endinsarà en la història de John Houbolt.

A les 08.00, edició informativa amb Roger Escapa i Joan Botta per parlar del fred siberià i la conquesta de Sibèria, amb Toni Cruanyes.

L'actualitat continuarà a partir de les 09.00, en què es farà un repàs de l'actualitat política i sanitària amb els seus protagonistes.

A les 10.00, "Si Déu vol", un reportatge sobre la fe a Catalunya. Quatre joves que creuen en quatre déus diferents. Roger Escapa trepitja l'Església de la Garriga per conèixer la Montserrat Dameson, una noia catòlica de 23 anys. Visita el Centre Cultural Islàmic Català per xerrar amb la Najat Kichou, una catalana originària del Marroc. "El suplement" també entra a la sinagoga Atid de Barcelona per descobrir la història de Claudia Waldman i al Centre Budista Triaratna per parlar amb Javi Aurell.

A les 11.00, l'anàlisi del reportatge "Si Déu vol", amb el columnista del Wall Street Journal Jon Sindreu i el politòleg Toni Rodon a "La setmana tràgica". Tot seguit, Roger Mas i David Carabén posaran l'apunt musical amb cançons que faran moure els malucs dels oients. 

A les 12.00 arriba "El Dominical", amb Joan Botta i Gerard Jubany, un espai per on passen tots els personatges de l'actualitat pel sedàs de l'humor.

També hi haurà una entrevista amb David Cánovas, més conegut com TheGrefg, el youtuber i streamer espanyol que aquesta setmana ha aconseguit rècord d'audiència en directe a Twitch superant els 2,5 milions d'espectadors. 

catradio/suplement

facebook/elsuplement

twitter/elsuplement

instagram/elsuplement

spotify/elsuplement

Anar al contingut