Roger Escapa condueix "El suplement d'estiu"
Roger Escapa condueix "El suplement d'estiu"
Dissabtes i diumenge, de 10.00 a 13.00

"El suplement d'estiu" proposa que els caps de setmana siguin entretinguts i irreverents a Catalunya Ràdio

Presentat i dirigit per Roger Escapa, es farà els dissabtes i els diumenges, del 23 de juliol al 28 d'agost, de 10.00 a 13.00.

"No pararem quiets, pedalarem lluny i ho farem amb la millor companyia per ser el programa més sentit a les platges nudistes". És la definició que ha fet Roger Escapa del magazín informatiu, d'entreteniment i irreverent del matí del cap de setmana d'estiu de Catalunya Ràdio.

Els protagonistes del dia, curiosos o d'actualitat, tindran veu a "El suplement d'estiu". En el programa hi haurà un espai per a Arnau Tordera, el líder d'Obeses, que presentarà les pitjors cançons de la història de la música.

També hi haurà poesia amb Josep Pedrals, jocs d'endevinar qui són les mares dels famosos amb els oients i s'oferiran tres minuts de l'antena de Catalunya Ràdio a tots els valents que creguin que tenen talent artístic. Els actors Anna Bertran i Sergi Cervera faran de jurat.

A més, el programa encapçalat per Roger Escapa apadrinarà una criatura, donarà a conèixer sis veus angelicals catalanes i, amb el saxofonista Llibert Fortuny, fusionarà tecnologia i música per crear cançons amb els talls de veu de personatges coneguts.

Nascut el 1988, Roger Escapa es va formar en Economia i Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. A Catalunya Ràdio hi va entrar el juliol del 2014 com a col·laborador d'"El suplement d'estiu", que aleshores presentava Ricard Ustrell. Aquesta última temporada, Escapa ha estat guionista i ha protagonitzat les unitats mòbils d'"El suplement".

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut