"El suplement" celebra els 35 anys del programa al Teatre Ateneu de Tàrrega 

Dissabte, 4 de febrer, "El suplement", que presenta i dirigeix Roger Escapa, continuarà la celebració dels 35 anys de vida. El programa matinal dels caps de setmana a Catalunya Ràdio farà parada a la ciutat de Tàrrega, en el marc de la gira que ja l'ha portat a Girona, Reus i Calonge. L'espectacle radiofònic amb públic començarà a les 11.00 al Teatre Ateneu de la capital de l'Urgell

A partir de les 10.00 de dissabte, Roger Escapa conversarà a "El suplement" amb dos il·lustres targarins: Pierre Oriola, jugador del Bàsquet Girona, i Josep Maria Ganyet, expert en xarxes socials i tecnologia. Tot seguit, farà el recorregut caminant fins al Teatre Ateneu acompanyat de l'alcaldessa de Tàrrega, Maria Alba Pijuan Vallverdú  

L'espectacle radiofònic amb públic començarà a les 11.00, amb la participació de l'actriu Txe Arana, la periodista Mari Pau Huguet, el Mag Lari i els imitadors d'"El dominical", Xavi Espinosa i Carles Roig. A la part final d'"El suplement", els oients podran conèixer Tàrrega amb la gent que hi viu a través de la conversa amb la pagesa i actual jutgessa de pau, Teresa Robert; un dels actors d'"El Llop" de TV3, Marc Andreu; i la cantant de l'Orfeó Nova Tàrrega i presidenta de la Societat Ateneu, Elisabeth Talavera. 

La música en directe també serà un dels punts forts d'aquest programa especial, amb les actuacions de Koers, Selva Nua i La Terrasseta de Preixens. 

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet els dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 

Anar al contingut