"El suplement", amb Sílvia Cóppulo, arrenca demà la nova temporada des de La Llotja de Lleida

El magazín dels caps de setmana de Catalunya Ràdio entrevista aquest dissabte el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí; l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el piragüista Saul Craviotto, plata al Jocs de Londres.

Demà dissabte, 8 de setembre, el programa de Catalunya Ràdio El suplement, amb Sílvia Cóppulo, estrena la nova temporada des de La Llotja de Lleida. Durant tot el matí, els oients podran assistir en directe el programa, que inclourà entrevistes, tertúlies, reportatges i actuacions musicals.

El suplement comença aquesta temporada una hora abans, a les vuit del matí. Sílvia Cóppulo i Eva Compta repassaran durant una hora l'actualitat informativa del dia. A les 9 arribaran les ‘Tapias variades", amb Pere Tàpias, que parlarà de la fruita a la cuina, amb Xavier Andreu, propietari del restaurant La Sibil·la de Lleida, i Romi Pijuan, escultora de fruites.

Després dels espais d'Àlex Torío i d'Empar Moliner, el tema del dia del programa és "Parlem en lleidatà", amb Ferran Montardit i David Prenafeta, autors de "Lo nou diccionari lleidatà-català". A partir de dos quarts d'onze, El suplement conversarà amb l'alcalde de la capital del Segrià, Àngel Ros, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

El magazín de Catalunya Ràdio porta a La Llotja de Lleida l'actuació teatral "Treballs d'amor perduts", de la companyia Parking Shakespeare, amb una entrevista a les actrius Ariadna Mas, Mireia Piferrer i Ester Cort, i al director artístic Pep Garcia-Pascual.

L'espai ‘Vida matrimonial i marítima perquè hi ha parelles que naveguen' es pregunta: "Quan fas règim, et baixa la líbido?, amb el sexòleg Pere Font, el periodista Xavi Morral, la metge dietista Pilar Senpau, el naturòpata Albert Rami i el col·laborador del programa Pere Tàpias.

A partir de les dotze, el programa emetrà un reportatge sobre el Grup Alimentari Guissona i, tot seguit, Sílvia Cóppulo entrevistarà Josep Maria Pelegrí, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. L'espai ‘Quan érem feliços' es refereix a la vida a pagès, amb la participació del mateix conseller Josep Maria Pelegrí, l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, i el pagès Josep Pàmies.

El Suplement especial des de La Llotja de Lleida rebrà en la seva recta final el piragüista Saúl Craviotto, medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres.

Durant el programa de demà hi haurà les actuacions en directe de l'Orquestra Mediterrània, Lo Pardal Roquer i la Família Torelli.

Per assistir al programa d'aquest dissabte els oients es poden adreçar al telèfon 902 014 000 o a través del web catradio.cat.

El suplement s'emet els dissabtes i diumenges, de les vuit del matí a la una del migdia.

catradio.cat/suplement

Anar al contingut