El Super3 promociona l'esport en família amb les "Supercurses"

Aquest any, se celebraran tres "Supercurses" a Catalunya i la primera serà aquest diumenge 29 de maig a Barcelona. El Super3 hi col·labora d'una manera molt especial, ja que, a banda de la promoció dels valors de l'esport a través de l'entreteniment, la Pati Pla convida tots els súpers a participar-hi en diferents peces que es poden veure al canal Super3.

El canal Super3 col·labora amb les "Supercurses", les curses familiars Family Run que aquest any tindran com a escenari les ciutats de Barcelona (29 de maig), Lleida (25 de setembre) i Girona (27 de novembre). L'objectiu d'aquesta acció és promocionar l'esport en família i els valors associats a la pràctica esportiva.

Per promoure'n la participació, la Pati Pla, de la família del Super3, convida tots els súpers i les seves famílies a inscriure's a les "Supercuses". A més, al canal Super3 també es poden veure diverses peces amb consells sobre la pràctica esportiva i els bons hàbits.

La primera d'aquestes curses, la de Barcelona del diumenge 29,  tindrà com a punt de sortida el passeig de Pujades i diferents circuits i horaris: sobre rodes, d'adults, d'infants d'11 a 14 anys, de 7 a 10 anys i de 3 a 6 anys. Un cop finalitzada, al punt final de la cursa, al passeig Lluís Companys, hi haurà una gran festa amb moltes activitats, com bicicletes estàtiques, jocs tradicionals, joc de l'oca, classes de zumba, jocs en anglès, jocs de raqueta, bombolles gegants o manualitats.

Les "Supercurses" estan organitzades per Kaptiva Sport i els Consells de l'Esport del territori que les acull, i compten amb la col·laboració, a més del Super3, de la Secretaria General de l'Esport i de l'Hospital Sant Joan de Déu.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut