Fer un gelat és una de les primeres propostes del "Diari d'estiu" del Super3.
Fer un gelat és una de les primeres propostes del "Diari d'estiu" del Super3.

El Super3 estrena "Diari d'estiu" amb una proposta cada dia per als súpers i les seves famílies

Durant els mesos de juliol i agost, el canal Super3 presentarà 45 propostes lúdiques i d'aprenentatge que els súpers podran fer de manera individual o en família. Davant d'un estiu diferent per la situació del coronavirus, el canal infantil proposarà una activitat al dia per despertar la imaginació dels nens i nenes, fer-los passar una estona divertida i aprendre al mateix temps.

Des de l'1 de juliol, de dilluns a divendres, cada dia a les 8 del matí es publica un vídeo amb una proposta nova a la pàgina del "Diari d'estiu" del web del Super3, que també es podrà veure durant la programació del canal infantil.

Fer un diari, abraçar un arbre, fer un gelat i cantar amb karaoke són les primeres activitats que ja es poden trobar a les plataformes digitals del canal. Entre altres, també es plantejarà als nens i nenes llegir un conte, veure una posta de sol, fer un truc de màgia, investigar sobre un animal, aprendre a fer fotografies, fer una pizza, saltar onades i abraçar les persones que estimen.

Cada peça, d'entre 2 i 3 minuts de durada, explica als súpers com es fa l'activitat o bé contextualitza la proposta, amb l'objectiu d'activar-los i animar-los a crear, llegir, observar, analitzar o investigar. Els vídeos s'han creat a partir dels continguts dels diferents programes del canal Super3, com ara el "Dinàmiks", "Manduka", "InfoK" o "La família".

A més, hi ha la possibilitat de compartir les creacions o inquietuds personals amb tots els súpers, per mitjà de l'acció de participació "Comparteix el teu diari", a les plataformes digitals del Super3. L'objectiu principal, però, és que gaudeixin de cadascuna de les idees en família.

 

super3.cat/diari-estiu

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut