Dissabte, a les 11.00

El Super3 estrena "3, 2, 1... Splash" per jugar amb les matemàtiques

Demà dissabte, 23 de gener, s'estrena "3, 2, 1... Splash!", la nova proposta del Super3, que tindrà un format doble: un videojoc i un espai a la televisió, presentat pel sempre desafiant Senyor Pla. "3, 2, 1... Splash!" convidarà els súpers i els integrants de la família del Super3 a divertir-se tot practicant el càlcul numèric ràpid.

Amb l'estrena doble de "3, 2, 1... Splash", en format audiovisual i en videojoc, el Super3 arrenca el 2021 amb una nova proposta per apropar les matemàtiques al públic infantil d'una manera divertida.

"3, 2, 1... Splash!" arribarà al canal Super3 el dissabte 23 de gener en l'horari habitual de "La família del Super3", a les 11.00. El format comptarà amb la participació de tots els integrants de la família, així que el Dan, el Fluski, el Pau, la Nenúfar, l'Àlex, la Matoll i el Rick seran els concursants que s'esforçaran per remullar el Senyor Pla i per no ser remullats. Totes les partides i els moments més divertits estaran disponibles també a les plataformes digitals del Super3 (web, app, televisors intel·ligents i YouTube).

Pel que fa als súpers, podran participar-hi a través del videojoc del web del Super3. El joc "3, 2, 1... Splash!" està dissenyat perquè en puguin gaudir súpers d'edats molt diverses. Així, els més petits tindran opcions de superar el primer nivell, mentre que els més grans es trobaran amb més dificultats per arribar al final i encertar totes les sumes plantejades.

Tant el format audiovisual  com el videojoc comparteixen títol i dinàmica. Es tracta de superar sumes ràpides, amb la particularitat del got d'aigua que hi ha entre el concursant i el presentador. Si se supera el nivell, el concursant li llança el got d'aigua al Senyor Pla. Si per contra falla, és el concursant qui rep la remullada.

Els quatre nivells del joc, en què s'han de superar sumes ràpides de dificultat creixent, se sintetitzen en la presència d'un got d'aigua, de dos, de tres o bé d'una gran gerra final que podrà llançar al Senyor Pla aquell concursant que superi l'anomenada "Prova final", consistent en deu sumes encadenades d'alta dificultat que s'han de fer en només en un minut i mig.

 

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut