El Super3 dona la benvinguda a la nova bèstia de foc de Riudoms

Aquest dissabte, 8 de juliol, en Pau, de la família del Super3, actuarà a Riudoms dins de l'acte de presentació d'una nova bèstia de foc d'aquesta població del Baix Camp.

Aquest any, la Festa Major de Riudoms comptarà amb un nou element festiu de grans dimensions que el fa únic a Catalunya, "El cavall dels Nebot", que se sumarà als ja existents des de fa anys. Per donar la benvinguda a aquesta nova bèstia de foc, aquest dissabte, a les 20.30, tindrà lloc a la plaça de l'Església de Riudoms un acte festiu que comptarà amb la presència dels gegants Ton i Cisca, Gaudí i el manotes Galderic de la Colla Gegantera, a més del Pau, de la família del Super3.

En Pau hi participarà amb l'espectacle "En Pau i el conte de la Nenúfar i la Matoll". En aquesta història, en Pau explicarà una de les seves aventures, concretament, l'última que ha viscut amb les seves dues elfes, la Nenúfar i la Matoll. Resulta que un dia, les dues elfes estaven avorrides per casa i en Pau va decidir emportar-se-les d'expedició a la selva. Entre micos i elefants, la Nenúfar i la Matoll van començar a buscar un gripau. I buscant, buscant... es van perdre. Sort que en Pau pot comptar amb l'ajuda dels súpers per trobar-les i els farà pujar a l'escenari perquè l'ajudin a cantar i ballar el "Kuku mamba", i les elfes, que estan perdudes, els sentin.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut