El Super3 creix, es renova i presenta la nova imatge SX3 i els mons S3 i X3

El 10 d'octubre es posarà en marxa el nou Super3, el nou projecte infantil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb una oferta transmèdia, omnicanal i multipantalla per mantenir en el món digital els valors de comunitat i servei públic. Avui, però, ja s'ha donat a conèixer com serà la nova imatge del SX3 i dels dos mons específics adreçats a diferents franges d'edat.

El nou Super3 ja té nova marca i nova imatge. D'una banda, el nou logotip principal, SX3, que esdevé la porta d'entrada a dos mons, i de l'altra, els dos logotips que acompanyaran aquests dos mons, l'S3 i l'X3.

El SX3 no serà només un canal de televisió, sinó que reneix com una plataforma digital de continguts de vídeo i àudio adreçats al públic infantil.

La marca S3 portarà a un món per a la primera infància, on la imatge gràfica, basada en figures geomètriques arrodonides, i el color corall com a color predominant estan molt orientats a generar un entorn en què infants i famílies poden aprendre, compartir moments i es diverteixin amb el seu contingut.

La marca X3 va adreçada a nenes i nens més grans i a preadolescents. El color verd i lila són els predominants i a través d'elements gràfics basats en la X i les formes més estilitzades generen un entorn ple d'energia, dinamisme i, sempre obert a la participació dels usuaris.

Avui ja s'ha pogut veure aquesta nova imatge en una peça promocional i, a partir d'ara, s'aniran descobrint totes les sorpreses que té reservades l'estrena del nou SX3, el 10 d'octubre. Una de les primeres cites serà el 28 de setembre, en què el nou Super3 es presentarà públicament.

Amb la posada en marxa de les marques S3 i X3 es crearan dos mons adreçats a diferents franges d'edat, i l'oferta de continguts es treballarà des d'aquesta perspectiva. Seran continguts d'entreteniment, informatius i educatius, que potenciïn valors de comunitat, territori, patrimoni cultural, proximitat, interacció i participació, i que formaran una oferta transmèdia audiovisual amb especial importància dels continguts nadius digitals.

Tots aquests continguts es podran veure a totes les pantalles i suports, amb la concepció d'oferir-los a través de les plataformes de consum audiovisual més utilitzades pels infants i les seves famílies. 

La posada en marxa del SX3 és una de les grans apostes de la CCMA en la nova etapa de refundació de l'ens, amb l'esperit d'accedir a nous públics i crear nous continguts centrats en l'usuari.

#NouSX3

 

Anar al contingut