Mic
Mic

El Super3 celebra la castanyada i Halloween amb una programació especial i amb l'estrena de la sèrie "L'Alícia i en Lewis"

Des de demà dijous 29 d'octubre i fins al diumenge 1 de novembre, el canal Super3 omple la seva programació amb castanyes, panellets, carbasses, bruixes i esquelets per celebrar tant la castanyada com Halloween. Hi haurà edicions monogràfiques dels programes "InfoK", "El Mic i els seus amics", "La família del Super3", "Les aventures del Riff i el Flat" i "Rat Rank". A més, s'estrenarà la sèrie "L'Alícia i en Lewis", una història màgica ambientada en el País de les Meravelles. I durant aquests dies, els súpers podran participar en activitats i concursos relacionats amb Halloween o compartir les seves imatges al web del Super3.

El canal Super3 emetrà una programació especial entre aquest dijous 29 d'octubre i diumenge 1 de novembre amb motiu de la castanyada i Halloween. Els programes "InfoK", "El Mic i els seus amics", "La família del Super3", "Les aventures del Riff i el Flat" i "Rat Rank" oferiran edicions especials que tindran les castanyes i els panellets com a protagonistes.

I pel que fa a les sèries, s'estrenarà "L'Alícia i en Lewis", una història en què la protagonista i el seu conill viuen aventures màgiques al País de les Meravelles; i un capítol especial de "Pat, el gos", titulat "Una història horripilant", que anirà seguit d'altres capítols de la sèrie sobre temes relacionats amb Halloween. Tampoc no faltarà a la seva cita habitual per aquestes dates la sèrie "Pumpkin reports", en què les carbasses són les protagonistes.

A més, altres sèries del canal s'afegiran a la celebració de la castanyada i Halloween amb capítols sobre aquests temes. És el cas de "Robin Hood, el trapella de Sherwood", "Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Els germans Kratt", "Oddbods" o "El xai Shaun".

Les plataformes digitals del Super3 també es vestiran amb els colors de la festa de la castanyada. I, al CREA, l'eina de dibuix del web del Super3, animarà els súpers a compartir les seves imatges de la castanyada, amb panellets i castanyes, i en el cas que celebrin Halloween, amb les disfresses.

Durant aquests dies, els súpers podran assistir a una superactivitat per preparar cupcakes de Halloween o participar en concursos per guanyar llibres protagonitzats pel personatge de la Mortina o per assistir al "Paranormal Nightmare", de Catalunya en Miniatura.

Els programes

Monogràfic especial a l'"InfoK" (dijous 29 i divendres 30 d'octubre, a les 20.00)

Demà, dijous 29, a les 20.00, l'informatiu del canal Super3, presentat per Núria Vilanova, emetrà un monogràfic especial sobre el dia de la castanyada i tot el que l'envolta.

En aquest especial, es podrà conèixer els alumnes de l'escola El Miracle de Tarragona, que aniran a la platja per celebrar la seva particular castanyada, com a part d'un seguit d'activitats que es fan fora de l'aula. El programa també acompanyarà un grup de nens i nenes en la seva visita a un cementiri de Barcelona, on aprendran quin és el significat de la diada de Tots Sants en relació amb el record dels difunts.

Així mateix, s'ensenyarà com fer panellets a casa, d'una manera ben fàcil, segura i "confinada", es descobrirà quines van ser les autèntiques bruixes que van viure a Catalunya, amb un expert que parlarà del seu context històric.

El programa també debatrà entre castanyada i Halloween, i Miquel Piris, amb el seu personatge youtuber, intentarà posar fi d'una vegada a la disputa: totes dues tradicions procedeixen, en definitiva, del mateix origen: la celebració medieval del dia de Tots Sants.

I, per acabar, el programa tindrà un tancament musical molt especial, protagonitzat pels mateixos infokaires que han enviat els seus vídeos per mostrar com s'han disfressat, com han cuinat o com han decorat les seves habitacions per celebrar la festa.

Aquesta edició monogràfica de l'"InfoK" es podrà tornar a veure l'endemà, divendres, a la mateixa hora.

 

Amb el Mic, un cap de setmana de castanyada (dissabte, 31 d'octubre, a les 8.00, i diumenge, 1 de novembre, a les 8.00)

Per celebrar la castanyada, el "MIC" emetrà dos capítols especials de la sèrie "El Mic i els seus amics", el dissabte i el diumenge al matí. Tots dos episodis estaran plens d'històries que fan referència als elements típics d'aquesta festa. A través de manualitats, l'observació de la natura o bé el joc simbòlic, els titelles fan panellets, coneixen les castanyes i canten la cançó de la castanyera.

A més, durant tota la tardor, el "MIC" estrenarà els caps de setmana capítols amb algunes de les històries més actuals gravades pel programa. I, seguint el cicle de les estacions, els colors de les fulles seques i els bolets esquitxen la programació actual de l'espai de titelles per als més petits del canal Super3.

 

La família del Super3 (dissabte, 31 d'octubre, a les 11.00)

El Sr. Pla convida la família del Super3 a una castanyada molt especial, una castanyada especialment pensada per a la família dels rarets, però caldrà veure si ells cauran en el seu parany.

 

Les aventures del Riff i el Flat (diumenge, 1 de novembre, a les 8.45 i a les 19.35)

El diumenge es podran veure cinc capítols de "Les aventures del Riff i el Flat", que tindran com a eix comú la celebració de la castanyada.

Ajudants de la castanyera: la castanyera està malalta i el Riff i el Flat hauran de fer la seva feina. Ells estan molt contents, però els caldrà molta imaginació per coure i vendre les castanyes. Cantar un trap en pot ser la clau.

Castanyes en oferta: hi ha una paradeta de castanyes podrides amb cucs... però són al·lucinants, i el venedor, també.

La màquina que transforma crits de por en formatge: el Riff i el Flat volen atipar-se de formatge durant la castanyada. Han comprat una màquina per fer-ne, però els cal fer crits esgarrifosos perquè funcioni.

La rucada dels monstres: al cau encara queden restes de la nit més terrorífica de l'any. Farà morir-se de por o de riure?

Castaween: us fan por els fantasmes? I els sorolls a la nit quan esteu al llit i tot és fosc? El Riff i el Flat han fet una cançó per espantar la por i per celebrar la "castaween", la castanyada unida al Halloween.

 

Rat Rank (diumenge, 1 de novembre, a les 10.30)

El programa ha preparat un capítol especial, per al dia de Tots Sants, titulat "La visita dels avantpassats". El Flat ha vist 30 cops la pel·lícula "Coco" i vol fer un homenatge als seus avantpassats a l'estil mexicà. Afalagats, alguns avantpassats del Riff i el Flat els visiten al cau: l'inventor Flaturiol, la pirata saraïna Asha i el rei Riffè I, el Conqueridor. Tot junts lluitaran contra un avantpassat prehistòric del gat i cantaran una ranxera dedicada a la família.

Aquest capítol continua la història de l'especial del 25 d'octubre, titulat "El doctor Flatenstein i el monstre panellet".

 

Les sèries i els capítols especials

L'Alícia i en Lewis (diumenge, 1 de novembre, a les 8.50)

L'Alícia és una nena normal i corrent que li agrada jugar amb els amics, però té un secret que no sap ningú: una clau màgica que li permet transportar-se de manera instantània al País de les Meravelles. En aquest món paral·lel, on la màgia és molt present, hi viuen uns personatges molt peculiars: la reina de cors, egocèntrica i capriciosa; un exèrcit de cartes sempre al servei de sa majestat; uns bessons que són companys d'aventures de l'Alícia; un gat que es transforma, i en Lewis, un conill molt amic de la nena. Amb l'Alícia s'ho passen tots molt bé i s'ajuden els uns als altres quan hi ha algun problema. Les aventures que viurà l'Alícia en aquest món de fantasia l'ajudaran a entendre millor el món real.

 

Pat, el gos. Especial "Una història horripilant" (dissabte, 31 d'octubre, a les 10.05)

Per Halloween, la Lola ha preparat una història de por sobre un amulet màgic. Quan s'adonen que el Caputxet se sent atret per l'amulet, els coloms el roben per desfer-se del gat. Mentre el Pat fa tot el possible per recuperar-lo, una sèrie de coses estranyes comencen a passar a casa de la Lola des que ha desaparegut l'amulet. De fet, la Lucy, l'Hugo i l'Hortènsia també han desaparegut.

 

Superactivitats i concursos

Durant aquests dies, els súpers podran participar en diverses activitats i concursos relacionats amb Halloween. Per exemple, el divendres 30 d'octubre podran prendre part d'una superactivitat per cuinar cupcakes de Halloween a la Cookiteka Family de Barcelona.

 

Pel que fa als concursos, fins a l'1 de novembre, els súpers que ho vulguin podran participar en el "Concurs de llibres de Halloween" i optar al premi d'una col·lecció completa de quatre llibres de la Mortina, amb històries d'una nena zombi per morir-se de riure. I el "Ja és Halloween" donarà opció a deu súpers i les seves famílies a viure una experiència terrorífica a Catalunya en Miniatura, on han organitzat una "Paranormal Nightmare", amb decorats de terror, animacions especials amb actors, exposició de maquetes tematitzades per a l'ocasió, circuits d'aventura i un passatge del terror.

 

super3.cat

super3.cat/superactivitats

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut