L'Horaci, l'inuit

El Super3 arriba amb nous capítols de la sèrie "Horaci, l'inuit"

De dilluns a dijous, a les 17.55, s'emetran tres capítols d'"Horaci, l'inuit", la nova sèrie del Super3 coproduïda per TV3. La sèrie pretén promoure els hàbits saludables i l'amor per la naturalesa.

Per als amants de la natura i les aventures, "Horaci l'inuit" torna al Super3 amb l'emissió de tres capítols diaris, cada dia, de dilluns a dijous, a les 17.55. La sèrie, coproduïda per TV3, vol promoure els hàbits saludables, l'amor per la naturalesa, la bona companyia, el respecte, la solidaritat i, sobretot, la protecció i la cura del medi ambient amb tots els seus valors; tot envoltat de moltes aventures.

Les peripècies de l'Horaci transcorren en un poblet esquimal a les Terres del Nord. Allà, conviuen l'Horaci, fill de Gruum, amb la seva família, juntament amb la Sedna, la seva millor amiga. És un poblat inuit ple de gent curiosa i peculiar, en un entorn estrany i fantàstic. A "Horaci, l'inuit", el protagonista ens mostra les seves tradicions i els seus costums, mentre transmet importància d'estimar i respectar la natura, la família i els amics.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut