Sorteig de la Lliga de Campions
Sorteig de la Lliga de Campions
Lliga de Campions

El sorteig de la fase prèvia de la Lliga de Campions, a TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio

Demà, a partir de les 17.45 es podrà seguir per TV3, el canal Esport3 i Catalunya Ràdio la gala del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions i l'elecció del millor jugador de la UEFA a Europa.

Demà a Mònaco es farà el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions. FC Barcelona, Reial Madrid, Atlètic de Madrid i Sevilla seran al bombo. Tots ells buscaran arribar a la final, que es disputarà el 3 de juny al Millenial Stadium de Cardiff. Serà el moment de conèixer els tres primers rivals del Barça a la Champions.

En aquesta gala també s'anunciarà qui ha estat designat millor jugador i qui millor jugadora de la UEFA a Europa. Els tres candidats finalistes són els madridistes Cristiano Ronaldo i Gareth Bale i el matalasser Antoine Griezmann. Les nominades a millor jugadora són la noruega Ada Hgerberg, la francesa Amandine Henry i l'alemanya Dzsenifer Marozsán.

El sorteig es podrà seguir en directe per TV3 i el canal Esport3 amb els comentaris de Bernat Soler i Jordi Sunyer. Després, a partir de les 19.00, des del canal Esport3 es farà l'anàlisi del sorteig amb Quim Robert, que acostarà els protagonistes des de Mònaco

Per Catalunya Ràdio serà dins del programa "Això és Mórdor", que dirigeixen Marc Garriga i Gerard Jubany, amb Xavi Campos des de Mònaco i a l'estudi 1 analitzaran els resultats Ricard Torquemada, Sònia Gelmà i Jordi Costa.

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut