El sexe, a "Merlinari"

Dilluns, a les 22.55, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols i en què els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies i, els alumnes de Batxillerat, opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. L'actor Pau Poch, que interpreta l'Ivan, es convertirà en el fil conductor d'aquest capítol, en què el "Merlinari" es trasllada a l'Institut Ferran Tallada de Barcelona.

Aquesta setmana, al "Merlinari", es parlarà de sexe. Es vol saber què en pensen els joves i plantejant-los algunes qüestions: a quina edat s'hauria de perdre la virginitat, si tenen pressió per perdre-la, amb qui i com en parlen i si amor i sexe van de bracet. El programa ha anat a l'Institut Ferran Tallada de Barcelona per demanar-los que en parlin "sense embuts".

En aquesta ocasió, el protagonista del "Merlinari" serà en Pau Poch. Al capítol d'aquesta setmana el seu personatge està convençut que té mala sort a la vida, però s'adonarà que les coses poden canviar.

El programa ha parlat amb en Pau Poch sobre l'Ivan, un personatge que va començar la sèrie tancat a casa i que ha establert una relació molt especial amb el Merlí.

tv3.cat/merlinari

facebook.com/merlitv3/

twitter.com/MerliTV3

Anar al contingut