Xavi Valls
Xavi Valls
Diumenge

El seguiment de la penúltima jornada de la Lliga, diumenge, a Esport3

Diumenge a la tarda, Esport3 farà un ampli seguiment dels tres partits clau en el desenllaç de la Lliga, els que jugaran el Barça, l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid

Aquest diumenge es juga la penúltima jornada de Lliga, la primera amb horari unificat, a les 18.30, i el Barça s'agafa a les matemàtiques per poder arribar amb opcions de títol a l'última jornada.

A les 18.25 començarà el "Minut a minut", amb Francesc Sòria i el seu equip de comentaristes, per viure el desenllaç de la Lliga. Seguiran la penúltima jornada amb tres boxs de narracions. Jordi Ramos serà l'encarregat del Barça-Celta; Noel Rodríguez, de l'Atlètic de Madrid-Osasuna, i Quique Vilalta, de l'Athletic Club-Reial Madrid. A més, comentaran els partits i la classificació, els periodistes Llucià Ferrer, Joan Batllori, Laia Ferrer i Albert Blaya. I no faltaran les "bombolles culers" que donaran un toc de color al programa. Aquest diumenge des de Manlleu, Barcelona i Buenos Aires. I també connectaran amb Göteborg per saber la darrera hora de la final de la Champions femenina entre el Barça i el Chelsea.

Just quan acabi la jornada, cap a les 20.20, Esport3 emetrà un "Gol a gol exprés", amb  Xavier Valls, per veure les imatges dels partits que hauran jugat Barça, Atlètic de Madrid i Reial Madrid, així com les primeres reaccions dels protagonistes. Valls estarà acompanyat per Gerard Autet i Jordi Grau.

I a les 23.00,  el "Gol a gol" oferirà els resums ampliats dels partits i aprofundirà en l'anàlisi amb Sique Rodríguez, Cristina Porta, Jordi Grau i Carles Fité.

esport3.cat

Anar al contingut