"El salt màgic"
"El salt màgic", el segon capítol d'aquesta temporada
DIUMENGE, A LES 9.00

"El salt màgic", al segon capítol del programa de màgia "Wowzzy Baboom!"

Aquest diumenge, 19 de gener, a les 9.00, el canal Super3 emet un nou capítol la segona temporada de "Wowzzy Baboom!", el programa que ensenya als petits de casa a fer màgia i a transformar la quotidianitat en una gran aventura plena d'imaginació on tot és possible i res és el que sembla.

En el segon capítol d'aquesta temporada, "El salt màgic", que s'emetrà aquest diumenge a les 9.00, en Marc ha enxampat el Woowzzy ensenyant màgia a algú altre a la seva esquena: li està fent el salt màgic! Si en Wowzzy vol que en Marc torni a ser el seu millor amic, haurà de fer alguna cosa més que demanar-li perdó.

En les diverses seccions en què s'organitza l'episodi, els súpers podran aprendre a fer diferents trucs de màgia: A "El truc del truc", s'aprendrà  a transformar un mocador en una pilota de ping-pong. Al "Visionarium", els petits de casa podran veure colors on no n'hi ha. Al "Fit Dit", els súpers aprendran a fer onades amb les cartes. I per acabar, a "El Gran Baboom", en Wowzzy multiplicarà ampolles.

El programa s'emet cada diumenge a les 9.00.

"Wowzzy Baboom!"

"Wowzzy Baboom!" és un programa en què el Wowzzy és el presentador i protagonista. El seu nom ve de "Wow!" que és l'onomatopeia de sorpresa que desperta en Wowzzy i la seva màgia en qui la veu. I "Baboom!" és l'onomatopeia d'explosió, aparició, desaparició... quan es fa la màgia. Totes les paraules juntes formen el nom del programa, a més de ser la "cantarella" que recita sempre el Wowzzy quan fa un truc de màgia. És el seu particular "Abracadabra!"

Al programa no només hi ha el Wowzzy, també hi destaca el seu amic, en Marc, que té un gran somni: convertir-se en un gran mag com ho era el seu avi. El problema és que encara està lluny de ser un gran mag. Cada cop que intenta un truc el resultat és el mateix: un desastre. Els acompanya la Sister, que és la germana del Wowzzy, que va desaparèixer i ara és una autèntica llauna.

A "Wowzzy Baboom!", la màgia és quotidiana i la quotidianitat és excepcional. I és que amb el Wowzzy les coses més bàsiques de la quotidianitat es converteixen en una aventura tan al·lucinant com ho són els misteris de la màgia. El programa desperta la imaginació, fa créixer la creativitat, genera empatia amb els espectadors, incentiva la observació, millora la comunicació i posa en valor l'esforç. Un programa que ensenya a fer màgia, però en el qual hi ha un humor desenfrenat, sense restriccions, sovint surrealista, ja que en aquest món de màgia no hi ha regles, ni codis, ni convencions preestablertes.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

 

Anar al contingut