Dimecres, a les 22.40

El restaurant amb el millor xató de Sitges i Vilanova i la Geltrú, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.40, s'emetrà un nou capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Ara s'hi afegeix un incentiu nou: la rivalitat no serà únicament entre restaurants sinó també entre localitats, aquesta setmana Sitges i Vilanova i la Geltrú

Hi ha plats que generen veritables lluites territorials i el xató n'és un. On el fan millor? A Sitges o a Vilanova i la Geltrú? El Marc Ribas s'ha proposat esbrinar-ho en aquest nou capítol del "Joc de cartes", en què quatre restaurants competiran per coronar el seu xató com el millor de la zona. De fet, aquest serà un punt decisiu en la competició, tant és així que en aquest programa el xató serà una categoria extra que també haurà de ser valorada i puntuada.

El primer restaurant que ensenyarà aquest tradicional plat serà el Costa Dorada de Sitges. Allà el Marc coneixerà el seu xef i propietari, Joan Vidal, que presumeix de tenir el local amb les millors vistes de Sitges. S'haurà d'enfrontar, per això, amb la bona fama d'El Beso Sitges, on Judith Masoni li plantarà cara amb el seu xató. A la banda de Vilanova i la Geltrú hi haurà dos restauradors amb molt caràcter: Anna Soler, de La Pasifae, obsessionada amb la qualitat dels productes, i Jordi Salvador, de La Polla Xica, un local que sorprendrà més enllà del seu controvertit nom.

Qui servirà el millor xató?

A les 23.45, reemissió del millor restaurant en una fonda del Berguedà

"Joc de cartes" buscarà el millor restaurant de fonda rural per fer un bon àpat i estirar el cap de setmana.

El primer restaurant que visitaran serà Cal Batista, un establiment capitanejat per Dani Pardo, que ha canviat els plats de discjòquei pels plats de menjar. Després aniran a l'Hostal Pedraforca, on Clàudia Matamala, un pur nervi, ensenyarà que per funcionar bé cal estar a tot arreu. Coneixeran l'Hotel Jou de la mà de Jairo Acebillo, un restaurador que assegura que jugant al Risk no té rival. I, finalment, Josep Orriols mostrarà que la tradició és un valor afegit en qualsevol negoci.

I tot, és clar, supervisat i amenitzat per Marc Ribas.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

 

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut