Demà

El recurs de cassació de Quim Torra al Tribunal Suprem, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio faran un seguiment exhaustiu de la vista al Tribunal Suprem pel recurs de cassació del president de la Generalitat, Quim Torra, aquest dijous. El 324 hi connectarà en directe

el president de la Generalitat, Quim Torra,
El president de la Generalitat, Quim Torra, compareix davant el Tribunal Suprem

Aquest dijous, a les 12.00 es podrà seguir al 324 la vista judicial que tindrà lloc al Suprem pel recurs de cassació del president de la Generalitat, Quim Torra, contra la sentència del TSJC que el va condemnar per desobediència a un any i sis mesos d'inhabilitació per no haver tret la pancarta en suport dels presos polítics del balcó de la Generalitat.

A més a més, es farà un seguiment exhaustiu de tot el que doni de si a les diferents edicions dels "Telenotícies" i també a "Els Matins".

Pel que fa a Catalunya Ràdio, l'emissora també farà un ampli seguiment, minut a minut, de la vista del president de la Generalitat, Quim Torra, davant del Tribunal Suprem, amb els redactors de la delegació de Madrid i amb un enviat especial des de Barcelona.

El Catalunya Migdia i el Catalunya Nit també recopilaran tota la informació i analitzaran amb els experts una setmana política clau per saber què passarà al país els propers mesos. Per la seva banda, els programes també se'n faran ressò, en especial "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel.

tv3.cat

324.cat

catradio.cat

 

@tv3cat

 

 

Anar al contingut