El rap de Felip VI, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Felip VI (Pep Plaza) respon amb un rap a tots aquells que han tingut la gosadia d'injuriar i calumniar la Corona i Mariano Rajoy (Queco Novell) comença a tenir malsons per culpa del procés.

Les reunions entre els diversos grups del Parlament no aconsegueixen fer desencallar la investidura del pròxim president de la Generalitat. Per aquest motiu, provaran un nou sistema de diàleg per intentar reservar forces.

Mentre Carles Puigdemont (Queco Novell) fa el monòleg d'aquesta setmana, Marta Rovira (Mireia Portas) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) intentaran decidir quina és la posició del president en aquesta investidura.

A tot això, Mariano Rajoy (Queco Novell) comença a tenir malsons per culpa del procés. Per sort, aconseguirà tranquil·litzar-se gràcies al jutge Llarena (Ivan Labanda) i a una cançó de "Mary Poppins".

El gremi d'hotelers de Múrcia vol regalar allotjament gratuït als agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil que van estar desplaçats per l'operatiu de l'1 d'octubre. És per això que la regió ha creat un complex de vacances especialment per a ells: Múrcia d'Or.

Arran de la cançó del raper Pablo Hasel, Felip VI (Pep Plaza) ha decidit respondre'l amb un altre rap que parla de tots aquells que han tingut la gosadia d'injuriar i calumniar la Corona.

Esquerra està rebent "pressing" perquè investeixin Puigdemont president. Marta Rovira (Mireia Portas) demanarà consell a la gent de la CUP, experts en el tema.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia