El Rafel i la Juliana fan unes ulleres de realitat virtual al "Món maker".
El Rafel i la Juliana fan unes ulleres de realitat virtual al "Món maker".
Dissabte, a les 9.30

El Rafel i la Juliana fan unes ulleres de realitat virtual al "Món maker", del canal Super3

Demà, dissabte, 11 de juliol, a les 9.30, arriba al canal Super3 un nou capítol de "Món maker", l'espai que mostra com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d'andròmines, presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, acompanyats del Bot. En aquesta ocasió, faran unes ulleres de realitat virtual amb cartró i convertiran uns còmics vells en una cartera ben original.

Aquest dissabte, al capítol de "Món maker" titulat "Vaig on vull", la Juliana està fent un treball sobre el període del Cretaci Superior. Llegint llibres i buscant material per internet, però, sembla que no n'hi ha prou per poder aprendre coses. Així que la Juliana ha decidit endinsar-se de debò en el tema. Com? Viatjant-hi. Per això avui fa unes ulleres de realitat virtual amb cartró.

El Rafel avui ha endreçat una mica els seus armaris, hi ha trobat uns còmics repetits i ha decidit donar-los una nova vida. Ensenyarà com es pot fer, amb aquests còmics, una cartera molt original i també una lletra de cartró en 3D.

L'endevinalla proposarà com fer més divertida la tasca diària de rentar-nos les dents.

 

El programa

"Món maker" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat (The Mediapro Studio). Presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, acompanyats del Bot, aquest espai mostra com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d'andròmines. "Món maker" consta de 13 capítols de 25 minuts.

En el transcurs de la construcció de cada objecte, i depenent de la seva complexitat, la Juliana demana ajuda, consells i, fins i tot, suport moral al seu tiet Rafel, que hi té la mà trencada, en aquests temes. És l'encarregat de guiar la Juliana i, sobretot, d'alertar-la de possibles perills. Guants, ulleres protectores, serres, pistoles elèctriques de cola... De vegades, la Juliana no és del tot conscient de les mesures que ha de prendre un "maker" a l'hora de treballar. Per la seva banda, el Bot proporciona els elements de construcció i també fa advertències i dona dades i consells. Un cop ha construït l'objecte, la Juliana passa a la pràctica per comprovar les reaccions i les conseqüències que té fer-lo servir.

A més a més del procés de construcció d'aquest element principal, "Món maker" té altres seccions en què es mostra l'elaboració d'altres objectes de manera més senzilla.

 

super3.cat/monmaker

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut