Dissabte, a partir de les 9.30

El Rafel i la Juliana construeixen un caiac i folren una carpeta al "Món maker", del canal Super3

Demà, dissabte, 1 d'agost, a partir de les 9.30, arriba al canal Super3 l'últim capítol de "Món maker", l'espai que mostra com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d'andròmines, presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, acompanyats del Bot. En aquesta ocasió, construiran un patinet per anar per l'aigua, un caiac, i també folraran una carpeta i faran un braçalet.
El programa, que han vist 180.000 espectadors per televisió, ha obtingut un 9,1% de quota mitjana en l'audiència de 4 a 12 anys. A la carta, "Món Maker" ha tingut prop de 210.000 reproduccions.
La Juliana i el Rafel construeixen un patinet per anar per l'aigua al "Món Maker".
La Juliana i el Rafel construeixen un patinet per anar per l'aigua al "Món Maker".

Aquest dissabte, al capítol de "Món maker" titulat "El mar és brutal", la Juliana està una mica atabalada amb els patinets perquè, tot i que pensa que estan moda, que no contaminen i que no ocupen espai, n'hi ha per tot arreu i avui gairebé l'atropellen. Pensant en el tema de les modes i dels desplaçaments, ha decidit que ella també vol marcar tendència i per això ha decidit construir un patinet que, en comptes d'anar per l'asfalt, vagi per l'aigua: es farà un caiac.

Aprofitant unes palletes de beguda, el Rafel folrarà una carpeta i farà un braçalet.

A "L'endevinalla" es mostrarà com es pot donar un ús molt divertit a qualsevol joguina de plàstic que tinguem per casa.

 

L'audiència

"Món Maker" ha arribat al 9,1% de quota mitjana d'audiència en el públic infantil, de 4 a 12 anys. Els dotze capítols emesos han obtingut una audiència acumulada de 180.000 espectadors, que han vist almenys un minut de programa en alguna de les emissions (simultànies pel canal Super3 i Esport3). Pel que fa a l'audiència digital, des de l'inici, el programa ha tingut prop de 210.000 reproduccions de vídeo a la carta.

 

El programa

"Món maker" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat (The Mediapro Studio). Presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, acompanyats del Bot, aquest espai mostra com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d'andròmines. "Món maker" consta de 13 capítols de 25 minuts.

En el transcurs de la construcció de cada objecte, i depenent de la seva complexitat, la Juliana demana ajuda, consells i, fins i tot, suport moral al seu tiet Rafel, que hi té la mà trencada, en aquests temes. Ell és l'encarregat de guiar la Juliana i, sobretot, d'alertar-la de possibles perills. Guants, ulleres protectores, serres, pistoles elèctriques de cola... De vegades, la Juliana no és del tot conscient de les mesures que ha de prendre un "maker" a l'hora de treballar. Per la seva banda, el Bot proporciona els elements de construcció i també fa advertències i dona dades i consells. Un cop ha construït l'objecte, la Juliana passa a la pràctica per comprovar les reaccions i les conseqüències que té fer-lo servir.

A més del procés de construcció d'aquest element principal, "Món maker" té altres seccions en què es mostra l'elaboració d'altres objectes de manera més senzilla.

 

super3.cat/monmaker

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut