El quart cinturó serà una de les prioritats del nou conseller de Territori i Sostenibilitat

En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", Lluís Recoder es defineix com a ecologista, però afirma que no es pot aturar el país en nom de les polítiques mediambientals.

El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha fixat l'acabament del quart cinturó com una de les prioritats del seu departament.
En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Lluís Recoder ha assegurat que el quart cinturó ha de ser la solució al col·lapse circulatori que hi ha al Vallès.
"Nosaltres som partidaris de cloure el quart cinturó. Des de tots els punts de vista pensem que és necessari. El col·lapse de l'AP7-B30 és un col·lapse que és absolutament insostenible, no només per als veïns dels dos vallesos, sinó molt especialment per al trànsit de pas, i és un tap a la nostra economia".
Davant de les crítiques de diversos sectors ecologistes en contra d'aquesta obra, el nou conseller s'ha definit com a ecologista convençut, però ha assegurat que no es pot aturar el país en nom de les polítiques mediambientals.

Anar al contingut