El programa "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio, premi excel·lència de les Telecomunicacions

L'espai d'emprenedors i transformació digital, dirigit i presentat per Xantal Llavina, rep el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC en la categoria de ràdio.

El programa "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio ha estat guardonat amb el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017, en l'apartat de ràdio, que ha atorgat l'associació ONES Associació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (GrausTIC), en el marc de la 16a edició dels Premis Excel·lència de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya.

Els Premis Excel·lència 2017 s'han lliurat avui al migdia al CosmoCaixa Barcelona. Han recollit el premi Saül Gordillo, director del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio, i Xantal Llavina, directora i presentadora del programa "Revolució 4.0", de mans d'Emili Rousaud, vicepresident de PIMEC, i Joan Cervera, director general de Xarxa Oberta de Catalunya.

"Revolució 4.0", programa de referència d'emprenedors i transformació digital, es va estrenar el febrer del 2017 a +Catràdio, dial digital de Catalunya Ràdio, i va aconseguir més de 24.000 usuaris únics després de vint programes emesos. Aquests bon resultats d'audiència li han valgut passar a l'antena de Catalunya Ràdio els diumenges a la nit, de 23.05 a 00.00, des d'aquest mes de setembre.

Xantal Llavina i l'equip de programa reflexionen sobre emprenedors, innovació, creativitat, futur, competitivitat, empreses digitals i sobretot influenciadors. A "Revolució 4.0" tenen protagonisme des de les cares més conegudes en diferents sectors professionals, que parlen sobre el futur més immediat de la quarta revolució industrial, fins als casos d'èxit en la transformació emprenedora i digital.

 

catradio.cat/revolucio

facebook.com/revolucio4

twitter.com/Revolucio4

Anar al contingut