Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès.

El programa "Popap", Premi de Comunicació no Sexista 2019

"Popap", el programa de tendències a les xarxes socials, amb Mariola Dinarès, ha estat guardonat amb el Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2019 de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya. L'acte de lliurament tindrà lloc demà, 15 de novembre, a l'Auditori del CaixaForum de Barcelona.

L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) ha guardonat el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, amb el Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2019 "per un programa radiofònic que aposta pel talent femení que hi ha en el món digital, que visibilitza les expertes en el camp de les tecnologies i que està format per equip femení integrat per Sílvia Creus, Marisa Gil, Marta Cristià, Sandra Novillo, Elena Miquel, Mariví Pérez i Mireia Izard".

La festa de lliurament dels Premis de Comunicació no sexista 2019 i el V Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, que enguany tenen per lema "Contra les violències envers les dones", tindrà lloc demà, 15 de novembre, a l'Auditori del CaixaForum de Barcelona, en un acte que serà presentat per les periodistes Victòria Palma, de Catalunya Música, i Mònica Hernández, de La Xarxa.

El programa "Popap", que el 2 de setembre començava la quarta temporada a la graella de Catalunya Ràdio, ha estat guardonat recentment amb el Premi GrausTIC a la Comunicació i a la Divulgació 2018 i el Premi DonaTIC Divulgadora 2017 a la tasca de Mariola Dinarès.

 

La periodista Maria Dolors Genovès, Premi a la Trajectòria Professional

L'ADPC ha concedit també el Premi a la Trajectòria Professional a la periodista i historiadora Maria Dolors Genovès (Barcelona, 1954), que va ser directora de documentals històrics a Televisió de Catalunya i professora de Documental de Creació a Universitat Ramon Llull. És autora de diversos documentals històrics i d'actualitat sobre Catalunya, com "Dalí" (1985), "In memoriam" (1986), "Operació Nikolai" (1992), "Sumaríssim 477" (1994), "Cambó" (1996), "Cuba, siempre fidelíssima" (1998), "Joan March, els negocis de la guerra" (2003), "Els viatges de Mona Lisa" (2003), "Abecedari Porcioles" (2004), "Roig i Negre" (2006) i "Adeu, Espanya?" (2010), entre molts altres, i és autora del llibre "Les barcelones de Porcioles. Un abecedari" (Proa, 2005).

 

catradio.cat

 

Anar al contingut