DIJOUS, A PARTIR DE LES 7.00

El programa "Els experts" analitza els protocols de sales i festivals contra les agressions sexuals

Dijous, 17 de gener, a partir de les 7.00, el programa "Els experts" d'iCat, amb Albert Miralles i Roger Seró, analitzarà amb responsables de diverses sales i festivals com reacciona el sector de l'oci nocturn davant dels casos d'agressions masclistes.
Albert Miralles i Roger Seró.

Albert Miralles i Roger Seró.

L'enquesta de Violència Masclista de Catalunya del 2016 mostrava que el 31% de tocaments sense violència es donen en espais d'oci nocturn. Fa un any de la signatura de #NoCallem, el protocol de Barcelona per actuar contra les agressions i els assetjaments sexuals en aquests espais. Amb quins casos d'agressió s'han trobat? Quin és el primer pas que cal fer quan es detecta una agressió? Com s'atén la víctima? Què passa amb l'agressor? S'explica que hi ha hagut una agressió? N'hi ha més de les que pensem? Preguntes que abordarem al reportatge que s'emetrà dijous al programa.

Demà, 17 de gener, a partir de les 7.00, el programa "Els experts" d'iCat, amb Albert Miralles i Roger Seró, analitzarà com funcionen els protocols i com actuen les sales i els festivals que han començat a aplicar-los o que han rebut formació específica, amb Lluís Torrents, gerent de la Sala Razzmataz de Barcelona; Jordi Nogué, cap de la Sala Clap de Mataró; Berta Belaskoain, membre de l'organització del Tingladu, festival gratuït de música en català de Vilanova i la Geltrú, i Adrián Bóveda, codirector del festival Cara-B, entre d'altres.

"Els experts" s'emet de dilluns a divendres, de 7.00 a 10.00.

 

iCat.cat

elsexperts.cat

facebook/elsexperts

twitter/elsexperts

instagram/elsexperts