El primer musical de Ventura Pons, "Be Happy!", amb la participació de TV3, s'estrena a Los Angeles

"Be Happy!", el primer musical que dirigeix el veterà director Ventura Pons, es podrà veure en l'Arena Cinelounge de Los Angeles a partir del 26 de juliol i fins a l'1 d'agost. La pel·lícula, amb la participació de TV3, compta amb cançons de Lluís Llach i Maria del Mar Bonet com a banda sonora.

"Be Happy!" és el primer musical per a cinema del director català Ventura Pons. Les cançons de Lluís Llach i Maria del Mar Bonet són la banda sonora de la pel·lícula, però la història comença quan els protagonistes van a una actuació de la Mallorca Gay Men's Chorus a Londres. El director del cor, Joan Laínez, debuta al cinema amb aquesta pel·lícula i també hi participen, entre altres actors, el mallorquí Toni Vallès i un elenc internacional, amb Billy Cullum, Gary Wilmot, Mathew White o Minnie Marx. El musical s'ha enregistrat a Londres i a Barcelona però també a diferents racons de Mallorca.

Sinopsi

Els MGMC actuen a Londres. Hi van en Peter, psiquiatre freudià casat amb el finlandès Mika; en David, jove britànic gai que viu a Banyoles, addicte al Grinder, i la Coco Lamour, actriu francesa de París.

En Peter és molt amic de la Maria, també psiquiatra freudiana, i de la Betsy, la mare d'en David, que viu a Cadaqués. La Maria fa un viatge per passar uns dies amb la Betsy.

En David treballa en una companyia informàtica de Girona que dirigeix una jove índia, Usha, molt talentosa, i passa una crisi gran amb la seva parella, en Daniel, mallorquí que viu a Barcelona.

L'Albert és un famós escriptor britànic retirat a Begur passant el dol per la pèrdua de la seva parella. La Gilda, una gran actriu mig escocesa, mig alemanya, viu a Mallorca i és molt amiga d'en Joan Laínez i dels MGMC. A casa d'ella cada dia és una festassa.

Tots estan preocupats per la història del mal d'amor dels xicots joves. Però, com diu Shakespeare "Tot el que és bo, acaba bé" en un viatge de tota la colla a Mallorca.

Fitxa tècnica i artística

Guionista, productor i director: Ventura Pons

Intèrprets: David (Billy Cullum), Daniel (Toni Vallès), Maria (Siân Phillips), Peter (Gary Wilmot), Betsy (Vicky Peña), Albert (Mathew White), Gilda (Minnie Marx), Avni (Usha Jadhav), Mika (Juha Sorolla), Joan (Joan Laínez), Coco (Karme Màlaga) i els Mallorca Gay Men Chorus

Directora de producció: Mercè Carrero
Producció Mallorca: Marisa Goñi
Directors de fotografia: Andalu Vila-Sanjuan / Tito Arcas
Joan Bordera
Andrea Resmini
Música: Lluís Llach / Maria del Mar Bonet / Josep Torrens
Joaquim Badia
Director d'art: Bel·lo Torras
Muntatge: Juan Carlos Carrano
Càsting UK: Luci Lenox
So directe: Andrea Cremonini / Ronen Geva
Mescla: Xavi Saucedo /Wave Factory
Grafisme: Estradé Creatius/ Negrete Films VFX

Una producció d'Els Films de la Rambla, SA, amb la col·laboració de Cinètica Produccions.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut