El desenllaç del cas Febamar, a "Crims"
El desenllaç del cas Febamar, a "Crims"
Dilluns, a les 22.05

El primer capítol del cas Febamar, a "Crims"

Dilluns, a les 22.05, un nou capítol de "Crims", la sèrie true crime creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory, amb Carles Porta al capdavant.

El propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar és sorprès un vespre de l'any 2008 a casa seva mentre està amb la dona. El matrimoni és torturat fins a la mort.

L'interior de l'habitatge apareix molt remogut i, al pati, hi falta un vehicle. La investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana i els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil hauran d'entendre's per poder resoldre'l.    

I després, "El crim de la Guàrdia Urbana (part 3): la versió de l'Albert". 

Després de la declaració de la Rosa, l'Albert no pot creure que la seva exnòvia l'hagi traït d'aquesta manera, culpant-lo a ell de tot. 

Ara és el torn de l'Albert, que explica que la nit dels fets la Rosa li va trucar i li va demanar ajuda, que estava molt nerviosa i gairebé no s'entenia el que deia. Però que li repetia que sisplau anés a casa seva. A les 3 de la matinada hi va anar i, segons l'Albert, res va anar com va afirmar la Rosa a la seva declaració en seu judicial. La seva versió és totalment diferent.  

És l'Albert una víctima de la manipulació de la Rosa? 

La nova temporada de "Crims" constarà de quatre capítols, amb dos casos amb doble episodi: un viatge d'anada i tornada entre Girona i Madrid i el cas Febamar 

"Crims" és la sèrie de truecrime, dirigida pel periodista Carles Porta, que tracta casos reals que han passat a Catalunya. En anteriors temporades, s'han explicat amb tota mena de detalls casos de molta actualitat, com el crim de la Guàrdia Urbana, i de molta repercussió social, com la descoberta de la identitat de la noia de Portbou. 

A "Crims" no hi ha "experts" parlant de la seva feina, hi ha "protagonistes" -directes o indirectes- de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè els van viure o perquè els van investigar.   

"Crims" neix del programa homònim de Catalunya Ràdio que explica crims reals de manera novel·lada. La sèrie està produïda per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en col·laboració amb Goroka i TrueCrimeFactory.   

L'excel·lent acollida del públic a "Crims" continua temporada a temporada. La darrera tongada de capítols va reunir una mitjana de 581.000 espectadors amb una quota de 25,8% amb una audiència acumulada de 2.112.000. Audiència, en el format tele i ràdio, que s'acompanya dels reconeixements i premis recollits com el Premi Nacional de Comunicació al millor programa de ràdio, el Premi Ondas al millor programa de ràdio, el Premi Ràdio Associació 1924 al millor programa de televisió, el Premi Zapping al millor programa de televisió i millor presentador, entre d'altres.   

 

Anar al contingut