Dijous, a partir de les 8.00

El president del Parlament, Roger Torrent i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el president del Parlament, Roger Torrent.
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Entrevista a l'alcalde de Celrà
Lídia Heredia també entrevistarà l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, que avui ha estat detingut per la policia nacional acusat d'aldarulls per l'ocupació de les vies de l'AVE l'aniversari de l'1 d'octubre.

La tertúlia d'" Els matins"
A la taula d'anàlisi hi seuran Fidel Masreal, Esther Vera i Ferran Espada, amb la incorporació de l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars.

Es reobre el judici del Love Parade
El programa connectarà amb Düsseldorf perquè es reobre el judici per l'allau humana al Love Parade, on van morir 21 joves, entre els quals dues noies catalanes. Es podrà saber com ho estan vivint els pares de les noies, que han tornat a Alemanya.

L'amic Mario Gas
Visita "Els matins" Mario Gas, que aquests dies és al nou teatre La Gleva de Barcelona amb la segona edició d'"Amici Miei", un espectacle de cabaret literari amb la pianista Bárbara Granados.

Menjar de laboratori
A l'espai de ciència, es parlarà del menjar fet als laboratoris, a partir de cèl·lules mare extretes dels animals, que d'aquí a quatre o cinc anys es podrien trobar als supermercats.

Transformar el pati de les escoles
Per evitar que el futbol monopolitzi l'estona de lleure, moltes escoles han iniciat un procés de transformació del pati. Es podrà veure quins són els canvis i es preguntarà què n'opinen els alumnes.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins