Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

El president de PIMEC, Antoni Cañete, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el president de PIMEC, Antoni Cañete, després de reclamar, al Congrés, mesures per a la recuperació de petites i mitjanes empreses, com l'exclusió de les ajudes europees de les grans companyies que no compleixen la llei de morositat.

Covid i drets humans

Amnistia Internacional farà balanç, demà, del mal que ha fet la Covid també als drets humans, aquest 2020. El portaveu de l'organització, Dani Vilaró, n'explicarà les conclusions.

L'IRPF de l'any més complicat

Es consultarà a Carme Elena, membre de la Comissió Fiscal del Col·legi de Gestors Administratius, com afectaran els ERTOs  l'IRPF i quins són els dubtes que planteja la declaració de renda d'aquest any.

Darrere el negoci de la fruita vermella

El director de la revista 5W, Agus Morales, ha comprovat a El Ejido les deplorables condicions en què viuen i treballen els immigrants que cullen la fruita.

Respirem natura

El programa agafarà una mica d'aire i descansarà els ulls observant un niu d'àligues i el vol d'unes cigonyes. Serà en companyia del naturalista i il·lustrador Toni Llobet que, cada quinze dies, obrirà una finestra a la natura.

La tertúlia d'"Els matins"

Neus Tomàs i Álex Sàlmon comentaran i contextualitzaran les notícies del dia. I Natza Farré donarà una altra visió d'aquests dies de festa de Setmana Santa.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut