"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas
"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas

El president de la Junta de Andalusia, Juan Manuel Moreno, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, a partir de les 7.20. "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, conversarà telefònicament amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per fer seguiment de l'evolució de la crisi del coronavirus. I, a les 10.08, entrevistarà Juan Manuel Moreno, president de la Junta de Andalusia i president del PP andalús.

A les 8.15, Mònica Terribas parlarà amb els els portaveus de l'Aliança contra la Pobresa Energètica i del Sindicat de Llogateres per valorar les mesures del govern pel que fa referència a la garantia de subministraments bàsics i dels lloguers.

A partir de les 8.40, roda amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya. I a les 8.50, el programa oferirà una taula de valoració i anàlisi de les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia i de les últimes mesures aprovades pel govern espanyol per fer-hi front. Hi participaran Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona; Camil Ros, secretari general d'UGT Catalunya; Javier Pacheco, secretari general CCOO Catalunya; Joan Roget, vicepresident de Foment del Treball, i Josep González, president de la patronal PIMEC.

A les 10.08, l'espai "Músiques confinades", seguit d'una entrevista en línia a Juan Manuel Moreno, president de la Junta de Andalusia i president del PP andalús.

L'espai "El racó de pensar", a les 10.28, amb Xavier Antich i David Fernández, anirà sobre pensar en el confinament, i la secció "Mediats", amb Alex Gutièrrez i Santi Villas, inclourà entrevistes en línia amb l'actor David Solans i l'actriu Dèlia Brufau, de la sèrie de TV3 "Les de l'hoquei".

Com cada dia, a partir de les 11.30, el programa connectarà en directe amb la roda de premsa  del Centre de Coordinació d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat i acabarà amb la secció "Músiques confinades".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut