DIMECRES, A PARTIR DE LES 6.00

El president de la Generalitat, Quim Torra, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, 3 de juny, a partir de les 8.35, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà el president de la Generalitat, Quim Torra. L'entrevista es farà en directe a l'Estudi 1 de Catalunya Ràdio i, degut a les restriccions sanitàries, no podran accedir-hi mitjans.

A part de l'entrevista al president de la Generalitat, Quim Torra, el programa també entrevistarà, com cada dia, a les 7.30, el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per seguir l'evolució de la pandèmia.

A partir de les 9.15, serà l'hora de la tertúlia política, amb Sara González, periodista de política de Nació Digital; Jordi Barbeta, periodista; Andreu Pujol Mas, historiador, i José Maria Fuster Fabra, advocat.

Cap a les 10.05, connexió amb el Congrés de Diputats, on el govern espanyol sol·licitarà la sisena i última  pròrroga de l'estat d'alarma. El programa en farà seguiment amb Queta Karmany.

A les 10.35, l'espai per a la reflexió "El racó de pensar", amb David Fernàndez, periodista i activista social, i Xavier Antich, filòsof i professor a la Universitat de Girona, estarà dedicat a Salvoj Zizek, filòsof eslovè que acaba de publicar "Pandèmia", on planteja si la Covid 19 podria ser l'oportunitat per instal·lar un nou sistema social.

Més tard, a les 11.10, a la secció "Meditas i serioses", Àlex Gutiérrez i Santi Villas analitzaran l'actualitat televisiva de la setmana. I les propostes serièfiles arribaran de la mà de Sílvia Comet, Cristina Bordas i Víctor Sala, demà enfocades a les sèries sobre injustícies. A continuació, l'espai "Músiques confinades", seguit de "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a dotze del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut