DIJOUS, A LES 9.00

El president de la Generalitat, Quim Torra, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 30 de gener, a partir de les 9.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà el president de la Generalitat, Quim Torra.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb Gabriela Serra, activista social; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat, i Jordi Cañas, eurodiputat de Ciutadans.

 

El periodista Toni Cruanyes presenta el llibre "Un dels nostres"

A les 10.00, entrevista al periodista Toni Cruanyes, presentador del "Telenotícies vespre" de TV3, que acaba de publicar el llibre "Un dels nostres. Identitats en conflicte a Catalunya" (Pòrtic Edicions, 2020).

A les 10.30, la secció "No hi ha drets", amb Iolanda Fresnillo, parlarà de Lliures, un projecte d'ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), Coop57 i Òmnium Cultural per donar suport econòmic, tècnic i comunitari a mitjà termini a projectes que treballen per erradicar les desigualtats, la pobresa i l'exclusió social arreu del territori.

 

Àlex Rigola, Pep Cruz i Alba Pujol estrenen obra a la Sala Beckett de Barcelona

A les 11.00, "El galliner", amb Àlex Gorina i Alfons Gorina. La secció inclou l'entrevista al dramaturg i director teatral Àlex Rigola i als actors Pep Cruz i Alba Pujol, que demà estrenen l'espectacle "Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers" a la Sala Beckett de Barcelona, en cartell fins al 23 de febrer.

 

El músic Guillem Ramisa, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el músic Guillem Ramisa i l'oient Robert Font.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut