L'Andreu i la Pili a la porta del registre esperen per casar-se
L'Andreu i la Pili esperen per casar-se

El preludi d'una tempesta, a "Com si fos ahir"

El capítol de "Com si fos ahir" que TV3 emetrà demà, dijous, 11 de febrer, serà el preludi d'un seguit de fets que faran canviar aspectes molt rellevants, fins i tot vitals, de les vides dels protagonistes de la sèrie.

El final de setmana serà mogut per als protagonistes de les trames actuals de "Com si fos ahir". El fet més inesperat el protagonitzaran l'Ivan i el Gabriel. El soci de la Sílvia està atabalat perquè creu que, des que el Gabriel ha aparegut a la seva vida, la mort planeja sobre ells. El Gabriel, per la seva banda, té el tema totalment normalitzat. Intentarà ajudar-lo amb bona voluntat, però se'n sortirà?

La Sílvia encara no s'ha refet de la notícia de la doble traïció. No es veu capaç de perdonar el Juanjo, però tampoc l'Anna, i tot i que algú li diu que "a una filla se li perdona tot", ho veu molt difícil.

La relació entre el Quim, la Cati i la Xesca, que vivia un dels moments més dolços amb l'arribada de la Ginesta, trontollarà com mai pels embolics en què s'ha ficat el Marc. La situació es posarà al límit i, potser, els integrants d'aquesta família hauran de triar.

La Marta se sent sola després del que ha passat amb la Natàlia, i organitza una trobada per recuperar el contacte amb la colla. Però lluny d'apropar-la als seus companys d'institut, la celebració evidencia la distància que els separa.

I la Paz, que ha decidit trencar amb la Joana, té un comportament irreconeixible. És una decisió ferma o és només fruit del mal moment que passa la periodista?

Sembla que els únics que passen per un moment feliç són l'Eva i el Litus i, per descomptat, l'Andreu i la Pili, a punt de casar-se. Però a "Com si fos ahir" ja se sap que quan una relació va massa bé sol representar la calma, preludi d'una tempesta.

A partir de dilluns

Totes aquestes trames es resoldran divendres, amb un capítol molt emotiu, que marcarà el final de moltes històries i l'inici d'altres de noves, que obriran nous interrogants per resoldre. Noves trames quotidianes però plenes de girs sorprenents, com la sèrie ens té acostumats des dels seus inicis. Unes trames que es complementaran amb la incorporació de personatges que incidiran en les vides dels protagonistes perquè siguin més fàcils i més complicades alhora.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut