El PP no actuarà contra el 9-N si el promou el Pacte Nacional pel Dret a Decidir o la societat civil

El portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, ha dit a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, que confia que el govern es retiri si el Tribunal Constitucional suspèn el nou 9-N.

En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, el portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, ha dit que el seu partit no actuarà contra un 9-N promogut per entitats com el Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Si fos així, el PP no hi veuria inconvenient que la gent que vulgui pugui anar a votar diumenge. Per Rodríguez, aquest és l'únic escenari possible que preveu, ja que confia que el president Mas i el govern de la Generalitat es retirin del procés. Això, després de donar per fet que el Tribunal Constitucional també suspendrà el 9-N alternatiu impulsat pel govern. En concret, Rodríguez ha destacat que diumenge "la gent del carrer podrà fer allò que consideri convenient. El que facin els ciutadans, el que facin les entitats, no forma part de l'estructura institucional de la Generalitat i ni de l'Estat i, per tant, poden fer el que creguin convenient".   
 
Sobre els últims casos de corrupció que tornen a esquitxar polítics del PP, Rodríguez ha defensat que cal lluitar-hi amb fermesa i ha demanat disculpes si en algun moment no ho han demostrat. El portaveu adjunt del PP al Parlament ha assegurat que "el que hem de fer és ser ferms davant aquests casos. I si, alguna vegada, en el Partit Popular hem mostrat feblesa davant aquests casos, crec que hem de rectificar". 
 
Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb Santi Rodríguez, podeu anar aquí:
 
 
 Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut